KUMAMOTO KIKUCHI SENCHA BIO
Un exemplu perfect de închidere a cercului. Apa din râul Kikuchi a dat tot ce e mai bun frunzelor de ceai din acest ceai sencha, care acum își va transfera bogăția sa în apa din ceainic. Ceaiul verde rafinat, creat de maeștrii japonezi în mijlocul naturii neatinse, debordează cu puterea umami și va oferi o minunată înviorare corpului și minții.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia verde deschisă este presărată cu străluciri aurii. Gustul rotund, intens este plin de note dulci, fără astringența tipică, cu o atingere de umami de lungă durată.
Originea ceaiului
Prefectura Kumamoto se află în mijlocul celei mai sudice insule japoneze Kyushu. Pe aici curge râul Kikuchi, foarte apreciat pentru puritatea și conținutul bogat de minerale. În vecinătatea sa se află și cel mai înalt vulcan activ Aso, care furnizează solului nutrienții importanți. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ceaiurile verzi cultivate aici sunt un simbol al calității de primă clasă și al armoniei perfecte a aromei și gustului și pot crește într-un mod ecologic, adică fără tratamente chimice.
Ceaiul în sine este cultivat în Valea Kikuchi, care este cunoscută în toată Japonia pentru peisajul său frumos traversat de râul cu același nume și jocul uluitor de culori al frunzelor de toamnă, care atrage aici mii de turiști în această perioadă. Acesta nu este singurul lucru de care localnicii sunt mândri pe bună dreptate. Au urcat rapid pe locul nouă în țară la producția de ceaiuri verzi exclusive.
Prin urmare, când frunzele de ceai sunt culese primăvara, este o mare sărbătoare pentru întreaga regiune. Desigur, culesul se face exclusiv manual și chiar și procesarea ulterioară și răsucirea în ace subțiri, de un verde intens, se face cu respect și dragoste pentru meșteșugul ceaiului. Rezultatul este un ceai cu o aromă proaspătă și un gust fără nuanțe ierboase.
Sencha este considerat probabil cel mai popular tip de ceai verde. În Japonia, în mod tradițional, se bea mai ales după masă pentru a stimula digestia și pentru a trezi mintea, care poate fi adormită de stomacul plin. Însă dvs. vă puteți răsfăța cu o ceașcă de ceai delicios Kumamoto Kikuchu Sencha BIO ori de câte ori doriți o doză bună de energie învelită într-o magie dulce, cu un final grandios cu gust extraordinar de umami.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Puneți ceaiul verde în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Preparați cu apă la o temperatură de 70 °C. Dacă se utilizează apă la o temperatură mai mare, aceasta poate înrăutăți gustul și aroma ceaiului.
- Timp de infuzare 2 - 3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.