

KUMAMOTO SOYO SENCHA PREMIUM BIO
Chemarea primăverii, întruchiparea prospețimii și a păcii infinite. Acesta este ceaiul sencha premium plin de aromă umami, care a crescut în perfectă armonie cu natura neatinsă sub supravegherea monumentalului vulcan Aso. Un exemplu incontestabil al faptului că maeștrii japonezi ai ceaiului își cunosc cu adevărat meșteșugul și, mai mult, îl pot duce tot mai sus.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Joc frumos de nuanțe de verde deschis cu reflexe aurii. În gustul plin și bogat, este evidentă o dulceață foarte plăcută cu o linie distinctivă de umami fără final astringent.
Originea ceaiului
Prefectura Kumamoto este situată în inima insulei Kyushu. În zilele noastre, este dificil să găsim zona Soyo pe hartă. În anii 1980, a fuzionat împreună cu alte sate mai mici și s-a format noul oraș Yamato. Însă tradiția cultivării ceaiului a rămas aici. Și nu este de mirare, condițiile pentru aceasta sunt ideale în peisajul local.
Maiestuosul vulcan Aso, cel mai mare din toată Japonia, a conferit solului o bogăție minerală imensă. Alternarea frecventă a temperaturilor, ceața și izvorul râului Kikuchi cu ape limpezi precum cristalul, împreună cu solul fertil, stau la baza motivului, pentru care este posibil să se obțină un ceai sencha cu arome atât de intense, de calitate premium, fără nicio intervenție chimică.
Grădinile de ceai, în care crește acest ceai sencha sunt întinse pe o suprafață de 179 hectare la o altitudine de 300 - 500 m. Recoltarea are loc la începutul primăverii, care se reflectă în prospețimea intensă, în gust și aromă. Ceaiul este procesat în mod tradițional prin expunerea la abur și forma sa finală seamănă cu ace mici.
Maeștrii japonezi ai ceaiului subliniază așa-numita „picătură de aur”. Ei cred că în ultima picătură de infuzie, care cade în ceașcă, este ascunsă toată puterea ceaiului și puterea magică umami. Este dovada eforturilor nesfârșite ale cultivatorilor și, în același timp, recompensa lor pentru munca depusă. Așadar, bucurați-vă de ceaiul Kumamoto Soyo Sencha Premium BIO până la această picătură de aur și lăsați-vă fermecați de intensitatea sa.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți ceaiul verde în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Preparați cu apă la temperatură de 70 °C. Apa mai fierbinte poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
- Timp de infuzare 2 - 3 minute (cană acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde
