075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

KUMAMOTO SOYO SENCHA PREMIUM BIO

Cod: 1683

Chemarea primăverii, întruchiparea prospețimii și a păcii infinite. Acesta este ceaiul sencha premium plin de aromă umami, care a crescut în perfectă armonie cu natura neatinsă sub supravegherea monumentalului vulcan Aso. Un exemplu incontestabil al faptului că maeștrii japonezi ai ceaiului își cunosc cu adevărat meșteșugul și, mai mult, îl pot duce tot mai sus.

Pachete mari:
Pachete mici:
247,8 Lei /250 g 99,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kumamoto
Gust
Gust:
Dulceag, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
300 - 500m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Joc frumos de nuanțe de verde deschis cu reflexe aurii. În gustul plin și bogat, este evidentă o dulceață foarte plăcută cu o linie distinctivă de umami fără final astringent.

Originea ceaiului

Prefectura Kumamoto este situată în inima insulei Kyushu. În zilele noastre, este dificil să găsim zona Soyo pe hartă. În anii 1980, a fuzionat împreună cu alte sate mai mici și s-a format noul oraș Yamato. Însă tradiția cultivării ceaiului a rămas aici. Și nu este de mirare, condițiile pentru aceasta sunt ideale în peisajul local.

Maiestuosul vulcan Aso, cel mai mare din toată Japonia, a conferit solului o bogăție minerală imensă. Alternarea frecventă a temperaturilor, ceața și izvorul râului Kikuchi cu ape limpezi precum cristalul, împreună cu solul fertil, stau la baza motivului, pentru care este posibil să se obțină un ceai sencha cu arome atât de intense, de calitate premium, fără nicio intervenție chimică.

Grădinile de ceai, în care crește acest ceai sencha sunt întinse pe o suprafață de 179 hectare la o altitudine de 300 - 500 m. Recoltarea are loc la începutul primăverii, care se reflectă în prospețimea intensă, în gust și aromă. Ceaiul este procesat în mod tradițional prin expunerea la abur și forma sa finală seamănă cu ace mici.

Maeștrii japonezi ai ceaiului subliniază așa-numita „picătură de aur”. Ei cred că în ultima picătură de infuzie, care cade în ceașcă, este ascunsă toată puterea ceaiului și puterea magică umami. Este dovada eforturilor nesfârșite ale cultivatorilor și, în același timp, recompensa lor pentru munca depusă. Așadar, bucurați-vă de ceaiul Kumamoto Soyo Sencha Premium BIO până la această picătură de aur și lăsați-vă fermecați de intensitatea sa.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți ceaiul verde în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. Preparați cu apă la temperatură de 70 °C. Apa mai fierbinte poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
  3. Timp de infuzare 2 - 3 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde

Un ceai care răsplătește papilele gustative cu o dulceață neobișnuită combinată cu celebrul umami. Exact așa este ceaiul japonez Sencha Satsuma cultivat în armonie cu natura, fără utilizarea substanțelor chimice. Mirosul floral fermecător merge mână în mână cu un gust răcoritor, care vă stimulează pentru o nouă zi. Oferiți-vă un moment și savurați perfecțiunea ascunsă în fiecare ceașcă a acestei specialități de ceai din Țara Soarelui Răsare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
166,7 Lei /250 g 66,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde

O adevărată raritate din Prefectura Miyazaki. Această Sencha din clasa premium are tot ce ar trebui să aibă un ceai de acest tip. Stimulează jucăuș mintea și inundă organismul cu un val de energie. În același timp, însă, prin aspectul său unic, metoda de prelucrare și gustul dulce unic cu caracteristici umami, va pregăti iubitorilor de ceaiuri japoneze verzi o experiență inedită, care este pur și simplu este irezistibilă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
211,6 Lei /250 g 84,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

Sencha Kariban 1st Flush BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Sencha Kariban 1st Flush BIO - ceai verde

Nu numai că are un gust de lux, dar este și BIO. Să țineți minte bine ceaiul din grădina japoneză situată pe insula Kyushu. Sau nu, mai bine să gustați din el cât mai repede. Veți fi fascinat de lejeritatea și linia florală îmbătătoare, în care veți recunoaște crinii și orhideele în timpul unei degustări atente. Și vă mai dăm un sfat: încercați-l atât sub formă de infuzie în apă fierbinte, cât și macerat în apă rece. Acest ceai merită puțin efort. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
314,5 Lei /250 g 125,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »