075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g

Cod: 1441

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.

„Sărbători frumoase de Crăciun”.

Recipientul este umplut cu boabe de cafea până la vârf.

64,1 Lei cu TVA
58,8 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Infuzie și gustul ceaiului

Magia Crăciunului este dulce roz și periculos parfumată. Nu vrei să îți ascunzi nasul. După ce ați băut, puteți vedea portocale exotice, mere de casă și nuci, și vanilie scorțișoară.

Originea ceaiului

Ingredientele pentru acest ceai de fructe aromatizat au fost achiziționate de la un furnizor din UE. Facem acest lucru deoarece garantăm că nu conțin metale grele sau reziduuri din îngrășăminte industriale sau produse de îngrijire. Puritatea materiilor prime este certificată prin certificate și trimite periodic mostre de loturi la analize chimice. De asemenea, am ajuns la alegerea aromei - în ceaiurile noastre, folosim întotdeauna numai aromă naturală, fără purtători sintetici de parfumuri. Este blând pentru stomac, nu produce aciditate și nu crește aciditatea mediului intern al organismului.

Fructele sunt conservate prin uscare și înghețare, adică prin uscare prin înghețare. Procesul relativ exigent asigură că nu a pierdut 10% din vitamine și și-a păstrat aspectul, mirosul și gustul.

Ceaiul Magic de Crăciun nu conține cofeină, deci chiar și copii mici îl pot bea. Fii atent, unii sunt sensibili la hibiscus și aici avem o mică porție. Mai întâi de toate, deoarece are efecte excelente asupra sănătății și poate da și ceaiului o culoare frumoasă.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MASALA CHAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MASALA CHAI - ceai negru

Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,7 Lei /250 g 27,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

PUNCH DE IARNĂ  ROOIBOS AYURVEDIC
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUNCH DE IARNĂ ROOIBOS AYURVEDIC

Colecție exclusivă de ceai, fructe și mirodenii pentru serile reci. Punch-ul delicios de iarnă are stil și strălucește ca soarele african fierbinte. Ce am putea dori mai mult când afară se insoară dracii si peste dvs. se lasă incet oboseala. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
67,9 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

Pentru o tânără domnisoara - cutie cadou 270g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Pentru o tânără domnisoara - cutie cadou 270g

Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou. "Rămâi așa cum ești" Recipientul este umplut până la refuz. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
74,4 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »