075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MERIȘOARE BIO (Vaccinium vitis-idaea) pulbere

Cod: 1420

Fructe roșii pe un arbust mic, care au un gust dulce și amărui și sunt utilizate pentru a susține tractul urinar și pentru a controla inflamația? Cu siguranță cunoașteți merișoarele. Dar poate că nu ați știut că sunt sursa multor vitamine, antioxidanți, taninuri, flavonoide și minerale. Și că există sub formă de pulbere pe care o puteți utiliza în zeci de moduri diferite. Bucurați-vă de merișoare de calitate BIO. Pentru o gustare, un cocktail sau un desert.

Pachete mari:
Pachete mici:
217,3 Lei /250 g 86,9 Lei /100 g
Vom livra joi, 23. 9. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Dulce acrișor
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Merișorul 100%

Infuzia și gustul plantei

Pulberea de merișor are o culoare puternică, roșie-portocalie, o aromă acrișoară plăcută și un gust dulce acrișor. Este potrivită pentru băuturi, budinci și deserturi.

Originea plantei

Merișorul (Vaccinium vitis-idaea) crește în zonele joase și în munții din Europa și Asia. Puteți, de asemenea, să-l întâlniți în America de Nord sau dincolo de cercul polar. Habitatele sale sunt de obicei caracterizate prin soluri bogate în turbă, pantele dealurilor și pădurile înalte de conifere. Planta din familia Ericaceae (unde sunt incluși și rododendronii, afinele, calluna) a primit multe denumiri datorită popularității sale.

Putem găsi printre ele nume precum merișor de munte, afin roșu, scoruș, coacăz de munte. Este arbust târâtor care crește până la o înălțime de 25 de centimetri care se aseamănă cu afinul (Vaccinuim myrtillus). Spre deosebire de acestea, merișorul este mereu verde, florile sunt în formă de ciorchine, iar fructele sunt mai întâi verzi, apoi de culoare albă și în cele din urmă roșii. Merișorul în pădurile noastre nu crește atât de des precum afinele și este protejat prin lege. Nu este permis să se culeagă fructele în natură. Un motiv în plus să vă bucurați de merișoare sub formă de pulbere și de calitate BIO.

Furnizorul nostru european cultivă merișoarele într-un sistem de agricultură ecologică și procesează numai fructele coapte și sănătoase. După colectare, fructele trebuie să fie uscate, tocate și măcinate la o pulbere fină. Desigur, fără adăugarea de coloranți, aditivi sau arome. Pulberea pură de afine este bogată în carotenoide, flavonoide, glicozide, antociani, tanini. De asemenea, conține vitaminele A, B, E și C, incluzând fier, magneziu, calciu, fosfor, potasiu și alte minerale. Popularitatea în medicina tradițională și utilizarea de sute de ani se datorează compoziției unice a merișoarelor. De obicei, merișoarele sunt recomandate pentru problemele tractului urinar, mai ales în cazuri de inflamație. În ierbar sunt descrise de asemenea proprietățile dezinfectante, beneficiile în cazul febrei, oboselii și a problemelor intestinale. Datorită conținutului bogat în vitamine, merișoarele sunt o alegere potrivită pentru întărirea imunității.

 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 90 - 100 °C Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pulberea de merișoare poate fi folosită practic în orice mod.
  2. O puteți adăuga în apă, suc, budincă, iaurt, smoothie, o puteți presăra peste deserturi de casă sau terciul de mic dejun. De asemenea, are un gust excelent în sosuri.
  3. În cazul preparării ceaiului se recomandă să adăugați 1 linguriță de pulbere în 200-250 ml de apă clocotită.
  4. Doza zilnică recomandată este de 1 linguriță de 2x pe zi.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


COCKTAIL EXOTIC - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COCKTAIL EXOTIC - ceai de fructe

Au fost suficiente trei bunatati pentru a crea cocktailul exotic. Primul este poreclit Fructul Îngerilor, celălalt il cunoașteți ca și casa lui Spongebob, iar al treilea va ofera în fiecare colț din Egipt. Faceți-va o dimineață, amiază și seara exotica. Această băutură nu conține tein, asa ca il puteți bea cât doriți. Reimprospateaza excelent, atat in varianta calda cat si in cea de gheata. Combinați-l cu fructe, amestecați cu alcool. Jucati-va! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
54,2 Lei /250 g 21,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021

MORINGA - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MORINGA - pulbere

Copacul miraculos, copacul vieții sau chiar planta viitorului. Moringa a câștigat o serie de atribute. Toate descriu universatilitatea ei, valoarea nutrițională ridicată și durabilitatea considerabilă. Încercați praful din fruzele acestei de super-alimente despre care vorbeste o lume intreagă. Obțineți sursa naturală de antioxidanți, proteine, vitamine și minerale de care aveți nevoie. Alăturați-vă milioanelor de oameni care au descoperit vraja ei. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
51,2 Lei /250 g 20,5 Lei /100 g
Vom livra joi, 23. 9. 2021

15% JOS
SFECLĂ ROȘIE BIO ( Beta vulgaris var. vulgaris) - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SFECLĂ ROȘIE BIO ( Beta vulgaris var. vulgaris) - pulbere

Modul perfect de a vă bucura de beneficiile sfeclei roșii, indiferent de anotimp și posibilitatea de a beneficia de recolta  este aici! Un super aliment de calitate RAW poate fi la îndemână oricând doriți. Sfecla este dulce, este excelentă în smoothie-uri, ciorbe, supe și dressing-uri de salată. Pe lângă culoarea roșie, le oferă fier, potasiu, calciu, mulți antioxidanți și fibre. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
44,8 Lei /250 g 38,1 Lei /250 g 15,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 23. 9. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »