075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MOZAMBIC OP GREEN MONTE METILILE BIO - ceai verde

Cod: 1620

La fel ca dealurile luxuriante verzi din Mount Namuli, și ceaiul local are o culoare uluitoare de smarald. Dar, atrage nu numai prin culoarea sa. Este plin de lăstari delicați, este cultivat organic și în ceașcă va bucura cu un gust proaspăt, ușor floral. Lăsați-vă purtați într-o excursie la grădina de ceai din Africa de pe Monte Metilile. Oferă lumii unul dintre cele mai bune ceaiuri africane!

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mosambik
Regiune
Regiune:
Mount Namuli
Gust
Gust:
Proaspăt, Floral moderat
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200 m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul verde Mozambic OP Green Monte Metilile BIO are un gust delicat, proaspăt, cu o notă finală florală. Per total răsună foarte armonios. Infuzia are o culoare galbenă deschisă și un parfum delicat în care se pot distinge notele florale. Încercați acest ceai verde nu numai în varianta fierbinte, dar și în varianta cu gheață. Este extrem de răcoritor.

Originea ceaiului

Când vine vorba de ceai verde, puțini oameni își imaginează frunzele de ceai chiar din Mozambic. Cu toate acestea, după citirea acestui text, se poate schimba ceva. Cel puțin așa sperăm. Țara din Africa de Est produce ceai de înaltă calitate în ultimii ani și este pe cale să revină în topul mondial. După decenii de declin al grădinilor de ceai locale, Mozambicul pare să înceapă o nouă călătorie a ceaiului. Ținem pumnii!

De îndată ce veți gusta ceaiul Mozambic OP Green Monte Metilile BIO, imediat va fi clar că nu exagerăm. Numai abrevierea OP (Orange Pekoe) din denumirea sa atrage atenția asupra proporției ridicate de vârfuri delicați și prețioși. Porecla BIO vă asigură de originea organică a ceaiului și numele grădinii Monte Metilile risipește orice îndoieli cu privire la origine. Este o plantație îngrijită de societatea Cha de Magoma care investește resurse considerabile în revitalizarea sa. Aproape toate grădinile de ceai din Mozambic au suferit daune considerabile în ultimele decenii. Declinul industriei ceaiului (apropo - Mozambic era al doilea cel mai mare exportator de ceai din Africa în anii 1960) s-a datorat războiului civil de cincisprezece ani, precum și condițiilor sociale și economice dificile din țară.

Grădina de ceai Monte Metilile este situată pe 2 560 de hectare din regiunea Mount Namuli. Este o zonă situată pe poalele munților, care sunt pe locul doi ca înălțime din Mozambic, acoperite de pădurile tropicale, care se caracterizează printr-o biodiversitate ridicată. Plantația în sine se află la o altitudine de 1 200 de metri deasupra nivelului mării, într-un loc care oferă arborilor de ceai un raport ideal de lumină solară și umiditate, precum și condiții excelente de sol.

Ceaiul Mozambic OP Green Monte Metilile BIO aparține ceaiurilor tradiționale, adică prelucrate cu atenție și manual. La începutul întregului proces este culegerea lăstarilor de ceai, pe care muncitorii îi lasă să ofilească pentru o perioadă scurtă de timp. Aceasta este urmată de rulare (pliere). Astfel se eliberează sucul din celule necesar oxidării enzimelor. În cazul ceaiurilor verzi, faza de oxidare este foarte scurtă, urmată de uscarea, sortarea și ambalarea ceaiului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul verde Mozambic OP Green Monte Metilile BIO se prepară cu apă clocotită de 70-80 °C, în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CHINA GUNPOWDER  SUPER - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

Experiență maximă! Forma frumoasă, aromă completă, o mulțime de teina și o calitate superioară. China Gunpowder Super este pe scurt si bine un ceai bun care te improspateaza cu adevărat. Bilutele mici de ceai dupa turnarea apei fierbinti pur si simplu explodeaza. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
39,8 Lei /250 g 15,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

CHINA SENCHA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA SENCHA - ceai verde

În istoria ceaiului verde găsim si piatra de hotar, de la ea incepe tradiția lungă de consum și începutul unei mari popularități. Este vorba despre Kissa Yojoki, Cartea ceaiului, care în 1191 a descris influența pozitivă a ceaiului asupra a cinci organe vitale importante. Puteti afla pe pielea sa că autorul lucrării extinse, este călugărul Zen Eisai,și nu a scris doar asa în vânt. Încercați ceaiul adevarat verde chinezesc. Fără impurități, doar frunze întregi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
41,1 Lei /250 g 16,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TANZANIA FOP LUPONDE BIO - ceai verde

Când este sezon, se recoltează până la 80 kg de frunze de ceai pe zi. Nu este prea mult. Dar în grădina tanzaniană Luponde atentia este acordată mai mult calitătii decat cantitătii. Ceaiul verde BIO local a fost certificat din 1994. Are o aromă excelentă, plin și florală. Se poate consumați toată ziua. Apartine celor care conțin cafeină doar atât cât este necesar. Vă bine dispune, încurajează, mângâie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,2 Lei /250 g 30,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »