075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PENTRU CEL MAI BUN BUNIC - cutie cadou 230g

Cod: 1443

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.

„Bucurați-vă de sănătate și vitalitate”.

75,6 Lei cu TVA
69,4 Lei fără TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul Ayurvedic pentru bărbați dă o infuzie portocalie cu aromă plină și armonioasă. Aroma este naturală, drăguță și dulce. Când identificăm dulcele Rooibos, gust de mere, ghimbir piperat și cuișoare inconfundabile. Acest ceai este grozav pentru prepararea ceaiului cu gheață.

Originea ceaiului

Marea majoritate a ingredientelor provin din Europa. Mere, fasole, vâsc, ... Materii prime cultivate și prelucrate în conformitate cu cele mai înalte standarde adaugă condimente din întreaga lume,și am cumpărat de la un furnizor cu certificate. Trebuia doar să mergem la Rooibos în Africa de Sud, unde cresc doar. Arbustii cu ramuri lungi și frunze aciculare are o istorie foarte complexă - rădăcinile pătrund adânc în sol pentru a absorbi apa la sol, plante multiplicatoare au nevoie de băi solare regulate. Ceaiul va fi recoltat la începutul toamnei. Materialul este recoltat și încărcat în grămezi după care este fermentat. Prin fermentație se obține o culoare de mahon și un gust dulce. Ultimul pas în producție este uscarea în soarele african aprig. Scorțișoara, arborii de scorțișoară se găsesc în Thailanda, China, Birmania și Indonezia. Ghimbirul acasă în Asia de Sud-Est, cardamom din nou în Sri Lanka, Tanzania și Guatemala. Cuișoarele sunt un loc tipic pentru insulele Molluscani, dar astăzi ele sunt cultivate în Marea Mediterană. Specialitatea acestui ceai este ginseng, radacina de plante asiatice pe scară largă în China, Rusia și Coreea.
Modul de amestecare și conținutul de ceai pentru bărbați sunt inspirați de învățarea ayurvedică despre viață. Aceasta se bazează pe o descriere a vieții pentru un mod sănătos de viață, printre care stabilirea armoniei fizice și mentale prin forțe naturale. Ierburi, fructe și condimente indiene în conformitate cu Ayurveda au capacitatea de a aduce corpul în echilibru, cu excepția cazului un regim mai regulat, supliment de zi cu zi și de mișcare, aduce echilibru și întărește sănătatea.
În completare,acest ceai poate acționa ca o prevenire a numeroaselor deficiențe și pentru întărirea apărării. În domeniul mintal întărește concentrarea, plantele din ceai pentru bărbați, rezistență la stres, calmează, regenerează celulele nervoase.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
PENTRU BĂRBATUL CORECT - doză cadou 150g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU BĂRBATUL CORECT - doză cadou 150g

Oferă-le celor dragi un cadou frumos care va încânta mintea și papilele gustative! Am pregătit pentru dvs. un pachet exclusiv de ceai într-o cutie de cadou. "Pentru ceea ce porți pe umeri tei" Recipientul este umplut până la refuz. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
69,5 Lei s DPH
59,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MAGIA CRĂCIUNULUI - cutie cadou 180g

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou.„Sărbători frumoase de Crăciun”. Recipientul este umplut cu boabe de cafea până la vârf. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
64,1 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023

PENTRU CEA MAI DRAGĂ BUNICĂ - cutie cadou 280g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU CEA MAI DRAGĂ BUNICĂ - cutie cadou 280g

Oferiți-le celor dragi un cadou frumos care va încânta toate simțurile! Am pregătit un pachet exclusiv de cafea într-o cutie cadou. „Pentru dragostea și bunătatea ta”. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
83,2 Lei cu TVA
Vom livra marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »