Portocale cu o notă de vanilie - ceai de fructe
Micii gurmanzi vor adora portocalele de la prima degustare. Și noi? Noi ne numărăm printre cei care nu se despart niciodată de gustul copilăriei. Acest ceai este ca soarele într-o zi de iarnă. Portocalele dulci, condimentele calde și vanilia liniștitoare creează o simfonie armonioasă de note care celebrează bogăția naturii. Serviți acasă sau la serviciu. Veți descoperi că poate însenina orice față.
Compoziție
Bucăți de mere, Stafide, Scorțișoară, Hibiscus, Coaja de portocala 8%, Melissa, Aromă naturală, CuișoareINFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Ceaiul de fructe Portocale cu o notă de vanilie oferă o infuzie cu o culoare deschisă portocalie-roșiatică, atunci când se toarnă peste apă fierbinte. Are un gust de parcă ați fi amestecat cele mai bune portocale spaniole, mere suculente și stafide dulci și le-ați asezonat cu vanilie, cuișoare și scorțișoară. Un deliciu minunat!
ORIGINEA CEAIULUI
Există mai mult decât suficiente ingrediente în acest ceai. Toate provin de la furnizori certificați. Au fost culese, prelucrate și depozitate la cele mai înalte standarde. Prin urmare, împreună formează un întreg armonios de care vă puteți bucura acum. Să spunem câteva cuvinte despre câteva dintre ele.
Portocalele, după cum știm, sunt fructe citrice rotunde, cu coaja fermă și pulpa dulce-acrișoară. Locul de origine al portocalelor este Asia de Sud-Est, dar în prezent fermierii le cultivă în toată lumea, mai ales în zona mediteraneană și subtropicală. Se consumă mai ales în stare proaspătă, dar se pot prepara din ele sucuri, gemuri, deserturi etc. Conțin vitamina C, vitamine din complexul B, potasiu și fibre.
Cu toții cunoaștem scorțișoara. Este un condiment aromat cu un gust ușor dulce și cu capacitatea de a încălzi. Scorțișoara este originară din Sri Lanka, iar în prezent se cultivă în principal în Indonezia și Vietnam. De obicei, se consumă măcinată, dar este disponibilă și sub formă de bețișoare întregi de scorțișoară. Scorțișoara este un ingredient popular în multe mâncăruri dulci și sărate, băuturi și deserturi. Conține antioxidanți și este bogată în minerale precum calciu, fier și mangan.
Merele probabil că nu mai au nevoie de nicio descriere. Fructele rotunde, verzi, roșii sau galbene, cu un gust dulce spre acrișor, se recoltează din meri în aproape toată lumea. Însă, locul lor de origine este Eurasia și America de Nord. Merele se consumă proaspete sau pot fi transformate în sucuri, produse de patiserie, deserturi și așa mai departe. Sunt bogate în vitaminele C și B, potasiu și fibre.
O plantă cu miros plăcut, cu flori mici albe sau roz și frunze care seamănă cu menta, trebuie să fie melisa (roinița). Originea sa este în sudul Europei și în Asia Centrală. Melissa se folosește la prepararea ceaiurilor și conține vitamina C, taninuri și minerale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe se prepară cu apă la 100 ̊C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.