075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

Psyllium - pulbere

Cod: 1298

Experții spun că zilnic primim doar jumătate din fibra necesară. Dar știm cu toții că o dietă echilibrată este fundamentul bunăstării fizice și mentale. Deci? Adăugați ceea ce lipsește! De exemplu, o lingură Psyllia pe zi. Fibrele sale solubile vor asigura o bună digestie și vor susține efortul de a scăpa de câteva kilograme în plus. Psyllium poate fi folosit în iaurt, supe sau in cereale.

Pachete mari:
Pachete mici:
73,0 Lei /250 g 29,2 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 3. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Gust
Gust:
Neutrální
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

100%

Infuzie și gustul ceaiului

Psyllium este fără gust și fara miros, culoarea lui este maro deschis spre alb. De aceea se poate adauga cu succes aproape in oricare aliment lichid. Când consumati Psyllia, asigurați-vă că regimul dvs.de baut este suficient.

Originea ceaiului

Psyllium, seminte de patlagina ovala (Plantago ovata). Mai precis - recipiente curățate ale semințelor de patlagina. În hindi se numesc isabgol, sanscrita le denumeste ashvagola, ashwakarna sau ishadgola. Ashwa înseamnă cal, karna inseamna ureche. Numele pare să descrie aspectul semințelor care au o formă alungită care amintește urechea unui cal. În mod tradițional, Psyllium este utilizat ca medicament în sistemul Ayurvedic. Aproape fiecare gospodărie indiană o pune în mancare ca un remediu eficient pentru ameliorarea problemelor digestive.

Plantă medicinală anuală a crescut prima data în India și Pakistan, în prezent este răspândită în Africa de Nord, Europa de Sud sau peninsula arabă. Patlagina ovala crește de obicei de până la 15 centimetri, are o tulpină foarte scurtă și frunze fine. Infloreste, fructele ajung pana la 4-5 milimetri, fiecare contine 2 seminte ovale de culoare galben-maro cu o canelura in lungime.

Cel mai mare producător de Psyllium este India, unde agricultorii o cultivă peste mai mult de 50.000 de hectare. Modul lor de prelucrare a semintelor de patlagina ovala necesita cateva etape. În primul rând, este necesara curățarea mecanica a semințelor în camerele de pre-curățare și curățare. Semințele sunt zdrobite de mori de smirghel și cojile sunt separate de un sistem de aspirație. Cojile sunt separate de restul semințelor printr-o presiune mecanică slabă si la rand urmeaza cernere și curățare. Psyllium poate fi comercializat și consumat sub formă de coji intregi sau praf. Cei mai mari cumpărători de Psyllium indian sunt Statele Unite, Anglia, Norvegia, Italia, Franța, Coreea.

Psyllium conține până la 30% mucus, care după contact cu lichidul se umflă. Volumul său poate mări chiar 40 de ori. Are calorii scăzute. Consumul este recomandat ca supliment alimentar în caz de deficit de fibre, probleme ale tractului digestiv și ca parte a prevenirii bolilor.

Doza zilnică nu trebuie să depășească 2 lingurițe. Psyllium puteti amesteca in iaurt, supe, sosuri. Nu asteptati sa se umfle, consumati imediat. La consumare de Psyllium este necesar sa ridicati regimul de baut minim cu 2 litrii pe zi.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

Cea mai eficientă este administrarea de ½ până la 2 lingurițe pe zi pe stomacul gol, cu aproximativ 30 de minute înainte de micul dejun. Psyllium poate fi amestecat în apă, iaurt, smoothie-uri, supe, sosuri. Nu așteptați până când se umflă, consumați imediat.

În perioada consumării de Psyllium, aportul de lichide trebuie crescut la minim 2 litri pe zi.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
80,9 Lei /250 g 32,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai

Aveți încredere în natură. Ea ne oferă atâtea minuni cât ne putem imagina. Doar datorită ei am putut crea un ceai wellness special, care are un gust minunat și este eficient. Răspunsurile consumatorilor acestui ceai sunt doar pozitive. Îmbracă blugi de liceu, le-a revenit pofta pentru sport și împart zâmbete în toate părțile. Și noi mulțumim lui Yerba Mate, măceșelor, feniculului, murelor, coacăzelor negre ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,9 Lei /250 g 28,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

OOLONG CU SCORȚIȘOARĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG CU SCORȚIȘOARĂ

Oolong este în sine un ceai frumos și foarte delicios. Dar dacă doriți ceva dulce și fructat, alegeti varianta de scorțișoară. Vă va incanta nu numai cu condimente aromatice. In el sunt si mere suculente si o palma de ceai alb. Compoziția rezultată cu gust piperat spre final. Oolong puteti savura de dimineata pana seara. Nu vă dezamăgeste. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
90,4 Lei /250 g 36,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »