075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

RODIOLA (Rhodiola Rosea) - rădăcină

Cod: 1627

Miroase ca trandafirul, are gust de trandafir și totuși nu este un trandafir. În Siberia, se spune că oricine bea rodiola va trăi o sută de ani. Această plantă nu numai că poate face față condițiilor inospitaliere de acolo, dar poate să combată cu ușurință multe afecțiuni. Așadar, parfumați-vă ziua și oferiți un mare plus pentru sănătate și bunăstare sufletească.

Pachete mari:
Pachete mici:
152,0 Lei /250 g 60,8 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Acrișor, Trandafir
Pentru copii
Pentru copii:
de la 4 ani

Compoziție

100%

Infuzia și gustul plantei

Extractul are o culoare roz intensă și un parfum îmbătător de petale uscate de trandafir. Acestea sunt evidente și în gust, care este îmbogățit cu o notă acrișoară plăcută.

Originea plantei

Rodiola, în latină rhodiola rosea, este o plantă medicinală perenă. Este una dintre plantele suculente care iubesc clima polară și subpolară. Prin urmare, se găsește abundent în zonele reci sau înalte din Rusia, China sau Mongolia. În Europa, se găsește în Scandinavia, Pirinei și Alpi. Mai demult se găsea și în zona noastră, dar datorită efectelor sale terapeutice, a fost colectată foarte mult și prin urmare, în prezent este considerată o specie pe cale de dispariție în țara noastră.

Este considerată pe bună dreptate un adaptogen, adică o plantă care ajută la creșterea rezistenței corpului la stres și îl ajută să facă mai ușor față condițiilor în schimbare, adică o adaptare mai rapidă. Vechii greci cunoșteau proprietățile rodiolei. Au adus-o din Caucaz ca o comoară valoroasă în epoca bronzului și au integrat-o treptat în medicina lor, care era foarte avansată la acea vreme. Dar rodiola este lăudată și în scrierile vikingilor și ale înțelepților chinezi.

Din rodiola care este denumită și rădăcina aurie sau polară, cel mai des se folosește rizomul. Poate cântări până la 2,5 kilograme în cazul plantei perene mai mari. Rizomul se usucă și se taie în bucăți mici. Se vinde adesea sub formă de tincturi sau capsule. Însă, este important să știm dacă acestea conțin într-adevăr rodiola și nu alte specii înrudite. Și acelea conțin substanțe importante, în frunte cu rosavin și salidrosid, dar numai în cantități mici.

Datorită substanțelor menționate, rodiola poate să combată oboseala fizică și mentală, lucru confirmat de multe cercetări științifice. Dar oferă mult mai multe beneficii pentru sănătate, care, în combinație cu aroma sa minunată și gustul excelent, datorită cărora este o regină irezistibilă printre ceaiurile din plante.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 2 lingurițe la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Rodiola se prepară cu apă fierbinte de 100 °C în raport de 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
  2. După turnarea apei, se lasă să infuzeze 10-12 minute, apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Tulsi - planta (busuiocul sacru)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Ayurveda consideră că este o planta subtilă si regina acestui tip de plante. Botanic se numește busuioc sacral, în hindi numele său înseamnă "cea mai bună plantă". Tulsi a fost recunoscută pentru tratarea a zeci de boli timp de 5000 de ani. Și dacă credeți că nu o să vă placă, gresiti foarte mult. Este dulce, răcoritoare,cu o aromă puțin de scorțișoară. De orice ai nevoie, Tulsi poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
45,5 Lei /250 g 18,2 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023

GINSENG SIBERIAN - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GINSENG SIBERIAN - plantă

Miracol sau "doar" radacina de eleuterococ ghimpat? Planta siberiana considerata de medicina populară cu capacitate de a promova buna funcționare a organismului ca fiind unică. Reda rezistență și tonicitate întregului corp. Botanicii admiră, de asemenea, ciclul de viață remarcabil al tufisului rezistent cel mai mult răspândit în Asia de Est. Alegeti singuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
55,9 Lei /250 g 22,4 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023

BRAHMI - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAHMI - pulbere

Brahmi este egal cu nervii sănătoși și creier inteligent. Planta ayurvedica traditionala, puteți să treceți pe langa ea in natura fara sa o observati. Dar cine o pune în regimul de băut, va observa cat de curând schimbări benefice. Incepe cu mintea proaspata si controleaza stresul usor. Praful din frunze și tulpina folosit in medicina de mai mult de o mie de ani este amar si se poate folosi atat pe plan intern cat si exterior. Nu degeaba Brahmi este poreclit elixir miraculos… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
84,7 Lei /250 g 33,9 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »