

TULSI IARBĂ DE LĂMÂIE - ceai de plante
Tulsi - planta sacră a Orientului este aici la ordinea Dumneavoastra. Filozofia de Est o consideră că ea este zeița reincarnata Lakshmi, reprezentantă a prosperității, fericirii și a longevității. Frunze aromatice din tufis mic sunt presupuse ca si elixirul vietii gata facut. Le-am completat cu dulcele Rooibos, un ghimbir usturator și un mix de alte plante. Astfel ceaiul creat îl puteți bea toată ziua, tot anul și toata viața.
Compoziție
Rooibos, Floare de floarea soarelui, Ocimum 31%, Busuioc, Coaja de lămâie, Mentă piperată, Iarba de lamaie 8%, Sâmburii de piper, Rădăcină de lemn dulce, Vitamina C, Ghimbir, Aromă naturalăInfuzia și gustul
Ceaiul de culoare roșie are o aromă răcoritoare armonioasă, în care putem recunoaște cu ușurință lămâie și ghimbir. Și gustul este similar - baza din plante este completată cu lămâile, ghimbir, lemn dulce și boabe de piper.
Ceaiul Tulsi iarba de lămâie este ideal pentru prepararea ceaiului cu gheață. Umpleți un pahar până la 2/3 cu cuburi de gheață și turnați peste ceai cald. Rezultatul vă va surprinde cu o prospețime revigorantă.
Originea ceaiului
Tulpi, planta de bază din acest ceai este denumită regina regatului plantelor. În ierbare o veți găsi sub numele Ocimum sanctum, Ocinum tenuiflorum sau busuioc sacru. Este originară din Asia de Sud, acolo este, de asemenea, cel mai des folosită în medicina naturistă. În prezent se găsește și în Australia, America de Sud și Africa. Tulsi are un loc important în sistemele tradiționale ayurvedice și Unan.
Este folosită în medicina naturistă din Grecia, Italia, Vietnam și America Centrală. Tulsi este un arbust lemnos care crește între 30-80 cm în înălțime. Este asociat cu multe legende, crenguțele sale au fost descoperite în piramidele egiptene, în India este considerată o plantă sacră de 3 000 de ani. Frunzele sale sunt uscate foarte delicat. Le cumpărăm, ca și celelalte materii prime pentru acest ceai, de la furnizorii certificați din UE. Astfel putem fi siguri că nu conțin metale grele sau alte substanțe dăunătoare sănătății.
Rooibos este clasificat ca ceai, chiar dacă nu este un ceai tradițional. Este format din frunzele și crenguțele arborelui de ceai din Cape, care se găsește exclusiv în jurul regiunii Cedarberg din Africa de Sud. Are nevoie de condiții foarte specifice pentru creștere, are frunze aciculare pe crenguțe lungi. Acestea se recoltează întregi, se taie mărunt și se lasă să fermenteze în grămezi mari. Prin fermentare, ceaiul obține un gust dulce delicios și o culoare mahon.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor mic, clește 45mm

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
