075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YERBA MATE LINIE

Cod: 887

Mate aromatizat este un hit mare. Atat pentru cei care iubesc bautura indienilor sud-americani de ani de zile, cat si pentru cei care experimenteaza și descopera arome proaspete, interesante. Indiferent dacă vă gândiți la tonurile interesante și la efectele interesante ale Yerba Mate, ar trebui să oferiți o șansă variantei de mere amestecata in asa fel sa vă ajute si sa va protejeze. De exemplu liniei dvs..

Pachete mari:
Pachete mici:
55,1 Lei /250 g 22,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Laranjeiras
Gust
Gust:
Mere
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Yerba Mate, Măceșe, Nana menta, Fenicul

Infuzia și gustul ceaiului

Yerba Mate Green Line are un gust delicat de măr și în același timp este ușor pământiu și amărui. Comparat cu alte specii, acest Mate este atipic de delicat. În gust se simte minunat și menta piperată si feniculul înțepător, astfel încât băutura rezultată, de culoare galben deschis are un efect foarte multilateral și interesant. O vor aprecia atât începătorii, cât și consumatorii experimentați. Ambele variante - Yerba Mate Green Siluetă fierbinte sau rece își vor găsi fanii.

Originea ceaiului

Yerba Mate, chimarrão sau Cimarron - toate denumirile se referă la băutura tradițională sud-americană, al cărui consum este legat de numeroase ritualuri și practici. Nu vă speriați însă. Îl puteți pregăti cu ușurință, prin infuzarea cu apă fierbinte. Dacă utilizați recipientul calabasa și bombilla, sau un ceainic obișnuit, depinde numai de dumneavoastră. Brazilia este astăzi cel mai mare producător de Yerba Mate. Potrivit legendei indienilor din tribul Guarani, au venit într-o zi să viziteze Pământul zeițele Lunii și a Norilor. Au dat însă de un jaguar, care voia să-i atace. Datorită puterii și curajul unui bătrân, nu au fost rănite, iar pentru a-i mulțumi i-au dăruit o nouă specie de plantă.

A preparat din ea "băutura prietenie". Astfel a apărut Mate. Locuitorii Americii de Sud (și oamenii din întreaga lume) apreciază capacitatea ceaiului Yerba Mate de a susține vitalitatea psihică și fizică și de a armoniza digestia. Celor interesați de modalitatea de producție a Yerba Mate, le mărturisim că frunzele și ramurile de yerba mate (Ilex paraguariensis) sunt îndesate în saci mari și lăsate fermentației naturale. Fermierii o termină prin încălzirea materialului vegetal și uscarea acestuia. Mate se întoarce în saci și se lasă la maturat în încăperi cu temperatura stabilă, timp de 12-24 de luni. În cele din urmă este măcinată, sortată și ambalată. În final, conține 95% frunze și 5% ramuri.

Un nume similar, dar oarecum alte beneficii pentru sănătate, are menta piperată adăugată în ceai. Planta, care crește în principal în Europa de Vest, face parte în medicina tradițională, printre primele zece. Ea are un efect benefic asupra psihicului, digestiei și a pielii. Fructele de fenicul sunt recomandate ca plante medicinale pentru buna funcționare a sistemului respirator, digestiei sau pentru dezinfecție.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Grapefruit Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,9 Lei /250 g 28,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai

Aveți încredere în natură. Ea ne oferă atâtea minuni cât ne putem imagina. Doar datorită ei am putut crea un ceai wellness special, care are un gust minunat și este eficient. Răspunsurile consumatorilor acestui ceai sunt doar pozitive. Îmbracă blugi de liceu, le-a revenit pofta pentru sport și împart zâmbete în toate părțile. Și noi mulțumim lui Yerba Mate, măceșelor, feniculului, murelor, coacăzelor negre ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,9 Lei /250 g 28,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022

YERBA MATE FITNESS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE FITNESS

Mate cu o varietate de arome cucerește lumea. Noi am dat prioritate ingredientelor naturale fata de granulele mirositoare. Fructe și ierburile sunt uscate cu cea mai mare grijă, ele dau băuturii populare nu numai o aromă minunată de grapefruit, dar și vitamine și minerale. Yerba Mate Fitness este perfect pentru completarea lichidelor înainte, în timpul și după exerciții fizice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,8 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »