075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec de relaxare ayurvedic cu turmeric

Cod: 1895

Încercați cât de frumos vă puteți relaxa cu un ceai aromat. Conține mere, frunze de mur și foarte multe condimente. De asemenea, conține turmeric, un antioxidant important care are grijă atât de imunitate, cât și, de exemplu, de starea normala a sistemului cardiovascular și a articulațiilor. Relaxați-vă conform principiilor Ayurveda!Încercați cât de frumos vă puteți relaxa cu un ceai aromat în calitate BIO. Conține mere, frunze de mur și foarte multe condimente. De asemenea, conține turmeric, un antioxidant important care are grijă atât de imunitate, cât și, de exemplu, de starea normala a sistemului cardiovascular și a articulațiilor. Relaxați-vă conform principiilor Ayurveda!

Pachete mari:
Pachete mici:
102,7 Lei /250 g 41,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Proaspăt, Picant
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani

Compoziție

Bucăți de mere 37%, Ghimbir, Scorțișoară 5%, Cardamon, Coaja de portocala, Curcumă 5%, Frunze de mure, Aromă naturală, Coaja de lămâie 1%, Ienibahar, Cuișoare

Infuzia și gustul ceaiului

Amestecul de relaxare ayurvedic cu turmeric oferă o infuzie de culoare deschisă, cu o aromă plăcută, condimentată. Gustul este fructat proaspăt și în același timp ușor dulce, cu note picante de ghimbir, scorțișoară, cuișoare, cardamom și turmeric.

Originea ceaiului

Pentru că am amestecat plante, fructe și condimente după principiile Ayurveda, să vorbim puțin și despre această cultură. În sanscrită înseamnă „știința vieții”, provine din India și pe baza ei s-au format un număr de terapii benefice și recunoscute. Ayurveda pune accent pe prevenire, ceea ce duce la o concentrare asupra echilibrului nu numai în alimentație, dar și în gândire. Lucrează cu constituția individuală a fiecărei persoane și echilibrează cele trei energii de bază ale corpului: Vata este energia subtilă asociată cu mișcarea, Pitta controlează sistemul metabolic, iar Kapha formează structura corpului.

Când vine vorba de ceaiuri, Ayurveda folosește o varietate de plante și condimente. Pentru personalitățile cu energie Vata, de exemplu, recomandă ingrediente precum ghimbirul, feniculul sau cuișoarele. Pentru persoanele cu energie Pitta, recomandă cardamom, ghimbir, lemn dulce sau stevia. Iar celor cu o energie Kapha predominantă, recomandă scortișoară, cuișoare, ghimbir sau piper negru. De asemenea, include foarte des turmeric, iarbă de lămâie (lemongrass) sau busuioc în amestecurile de ceai. Ne-am inspirat din rețetele ayurvedice și am creat un amestec unic de relaxare ayurvedic cu turmeric.

Din denumirea sa, se poate concluziona că turmericul joacă un rol semnificativ în gust și efecte. Este un antioxidant care contribuie la starea normală a imunității, dar și la digestia normală, la activitatea sistemului respirator și a sistemului nervos, precum și la starea normală a articulațiilor și a pielii.

Turmericul este o pulbere din rizomul plantei de turmeric (Curcuma longa), o plantă perenă care atinge o înălțime de până la 150 de centimetri. Planta de turmeric se găsește în India, China, Indonezia și în Sri Lanka sau Jamaica. Rizomul uscat și măcinat este folosit ca și condiment și, de asemenea, ca și colorant. Conține antioxidantul curcumină (colorant natural galben-portocaliu), uleiuri eterice, uleiuri esențiale și alte substanțe, în special vitamina C, vitamina E și B precum și magneziu, potasiu sau fier.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul ayurvedic se prepară cu apă clocotită la 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,6 Lei /250 g 32,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai

Aveți încredere în natură. Ea ne oferă atâtea minuni cât ne putem imagina. Doar datorită ei am putut crea un ceai wellness special, care are un gust minunat și este eficient. Răspunsurile consumatorilor acestui ceai sunt doar pozitive. Îmbracă blugi de liceu, le-a revenit pofta pentru sport și împart zâmbete în toate părțile. Și noi mulțumim lui Yerba Mate, măceșelor, feniculului, murelor, coacăzelor negre ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,6 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

CEAI AYURVEDIC STEA DE SEARA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI AYURVEDIC STEA DE SEARA

Steaua de seară este extraordinar de armonioasă, parfumată și liniștitoare. Am amestecat-o în conformitate cu legile din Ayurveda, adică cu privire la sănătatea dumneavoastră mentală și fizică. Acesta conține fructe, ierburi și condimente de cea mai înaltă calitate. Pregătiți din ele atât un ceai fierbinte cat și un ice tea delicios. În ambele cazuri veți fi răsfățati de aroma de mandarină cu tonuri delicate din plante. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,5 Lei /250 g 26,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »