

AUR INDIAN - ceai de fructe
Ananas, cicoare și cacao ne-au dat indienii. Cel puțin dupa nume. Noi, în schimb le-am amestecat ceai plin de fructe exotice. Amintește climatul cald, dealurile înalte și bucuria vieții care aparține indienilor. Sa sărbătorim împreună curajul lor, mândria, dragostea și respectul față de natură. Ceaiul indian de aur este gustos atât cald cât și rece.
Compoziție
Bucăți de măr, Papaya, Bucăți de ananas, Merișorul, Bucăți de pere, Chipsuri de banane, Bucăți de manga, Aromă naturală, Granulat de fructe de pasiune (sirop de glucoză, grâu, concentrat de fructe de pasiune, caise, amidon de cartofi)Infuzie și gustul ceaiului
Aurul indian poate fi recunoscut în siguranță de frumosul parfum dulce de ananas. Infuzia are culoarea galben deschis și are gusturi precum banana, mango și ananas. Vă veți bucura de acest ceai în timpul iernii pentru căldură și vară pentru răcire.
Originea ceaiului
Am pregătit aur indian din materiile prime comandate de la furnizorii europeni. Avantajul unei astfel de proceduri este atestarea tuturor fructelor, condimentelor și nuci. Putem fi siguri (și cu dvs.) că ceaiurile rezultate nu conțin metale grele sau reziduuri de alte substanțe nocive. În plus, fructul a fost prelucrat foarte atent - piesele mari tăiate sunt conservate prin uscare prin înghețare, adică prin uscare prin înghețare. Rezultatul procesului tehnologic exigent este un fruct cu adevărat crocant, parfumat și foarte gustos, care arată ca proaspăt după apă caldă.
Privind originile celor mai exotice ingrediente, învățăm despre zonele tropicale și, în multe cazuri, cu indienii. Astfel de papaya, fructele plantelor uriașe din America Centrală, i-au iubit pe locuitorii antice. Și nu numai că ea mănâncă carne în foile ei. Acest lucru a făcut-o semnificativ mai fragilă. Sucurile sferice au în interiorul lor o carne dulce și suculentă și semințe de gri-negru. Sunt consumate fie crude, fie în gemuri și băuturi. Papaya conține enzime digestive, ajutând, de asemenea, la ameliorarea inflamației.
America este, de asemenea, casa anemonei. Indienii sud-americani și-au dat roada chiar și numele - anana. Fructele tipice, cu un gust pătrunzător și un miros plăcut, sunt consumate direct sau în compoturi sau băuturi. Ananasul este deosebit de bogat în enzima bromelină care contribuie la o digestie adecvată. Studiile ananasului au identificat de asemenea vitaminele A, B1 și B2 și C, calciul, fosforul, fierul și potasiul.
Mango provine din Asia și este o sursă excelentă de vitamine A, C și beta-caroten. Fructele ovale cu coaja verde sau rosie sunt mirosuri minunate.Pulpa dulce se potrivește atât în salate, cât și în pește, brânză și carne. In ceea ce priveste beneficiile, manga manca ajuta la gestionarea infectiilor si racelilor, calmeaza nervii si imbunatateste vederea.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
