075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

AUR INDIAN - ceai de fructe

Cod: 941

Ananas, cicoare și cacao ne-au dat indienii. Cel puțin dupa nume. Noi, în schimb le-am amestecat ceai plin de fructe exotice. Amintește climatul cald, dealurile înalte și bucuria vieții care aparține indienilor. Sa sărbătorim împreună curajul lor, mândria, dragostea și respectul față de natură. Ceaiul indian de aur este gustos atât cald cât și rece.

Pachete mari:
Pachete mici:
61,2 Lei /250 g 24,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Fructe exotice
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Bucăți de măr, Papaya, Bucăți de ananas, Merișorul, Bucăți de pere, Chipsuri de banane, Bucăți de manga, Aromă naturală, Granulat de fructe de pasiune (sirop de glucoză, grâu, concentrat de fructe de pasiune, caise, amidon de cartofi)

Infuzie și gustul ceaiului

Aurul indian poate fi recunoscut în siguranță de frumosul parfum dulce de ananas. Infuzia are culoarea galben deschis și are gusturi precum banana, mango și ananas. Vă veți bucura de acest ceai în timpul iernii pentru căldură și vară pentru răcire.

Originea ceaiului

Am pregătit aur indian din materiile prime comandate de la furnizorii europeni. Avantajul unei astfel de proceduri este atestarea tuturor fructelor, condimentelor și nuci. Putem fi siguri (și cu dvs.) că ceaiurile rezultate nu conțin metale grele sau reziduuri de alte substanțe nocive. În plus, fructul a fost prelucrat foarte atent - piesele mari tăiate sunt conservate prin uscare prin înghețare, adică prin uscare prin înghețare. Rezultatul procesului tehnologic exigent este un fruct cu adevărat crocant, parfumat și foarte gustos, care arată ca proaspăt după apă caldă.
Privind originile celor mai exotice ingrediente, învățăm despre zonele tropicale și, în multe cazuri, cu indienii. Astfel de papaya, fructele plantelor uriașe din America Centrală, i-au iubit pe locuitorii antice. Și nu numai că ea mănâncă carne în foile ei. Acest lucru a făcut-o semnificativ mai fragilă. Sucurile sferice au în interiorul lor o carne dulce și suculentă și semințe de gri-negru. Sunt consumate fie crude, fie în gemuri și băuturi. Papaya conține enzime digestive, ajutând, de asemenea, la ameliorarea inflamației.

America este, de asemenea, casa anemonei. Indienii sud-americani și-au dat roada chiar și numele - anana. Fructele tipice, cu un gust pătrunzător și un miros plăcut, sunt consumate direct sau în compoturi sau băuturi. Ananasul este deosebit de bogat în enzima bromelină care contribuie la o digestie adecvată. Studiile ananasului au identificat de asemenea vitaminele A, B1 și B2 și C, calciul, fosforul, fierul și potasiul.

Mango provine din Asia și este o sursă excelentă de vitamine A, C și beta-caroten. Fructele ovale cu coaja verde sau rosie sunt mirosuri minunate.Pulpa dulce se potrivește atât în ​​salate, cât și în pește, brânză și carne. In ceea ce priveste beneficiile, manga manca ajuta la gestionarea infectiilor si racelilor, calmeaza nervii si imbunatateste vederea.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

Ati fost vreodată intr-o livada de piersici? Într-o după-amiază caldă, când fructele dulci și grele se coc și cântă greierii de pretutindeni? Noi da. Și imediat am stiu că pur si simplu avem nevoie de ceaiul natural de piersici. Sa nu fim monotematici, am adaugat nucă de cocos și bucăți de mere. Când mirositi ca și cum ati fi din nou în acel loc magic unde canta greierii si miros piersicile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

15% JOS
CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »