075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

BĂUTURA MAGICĂ A VIEȚII - amestec de plante

Cod: 1079

Cine este cel mai mare magician? Bineinteles ca natura! Nimeni altcineva nu se poate schimba de atatea ori într-un timp scurt. Transformarea culorilor și mirosurilor este nesfârșită. Și nimic altceva decât natura ne poate ajuta. Dorim un moment de tăcere, sa relaxam, să ne întindem corpul. Băutura magică a vieții poate fi preparat numai de către Mama Natura.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Lămâie, Vanilka
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Bucăți de măr, Echinaceea, Iarba de lamaie, Sporiș, Petale de trandafir, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul vrac Băutura magică a vieții are o culoare galbenă si o aromă delicată, proaspătă. Are un gust dulceag, vanilat și ușor lămâiat.

Originea ceaiului

Nu sunt multe ingredientele, din a căror amestec am pregătit Băutura magică a vieții. Cu toate acestea, ascund puterea și capacitatea de a ajuta în multe cazuri de disconfort fizic și mental. După cum am scris în introducere - natura este pur și simplu un magician. Echinaceea a fost folosită în medicina naturistă timp de mii de ani. Au folosit-o se pare deja și indienii tribului Cheyenne, care trăiesc în vestul central al actualelor State Unite ale Americii. În America este una dintre cele mai cunoscute plante. Cu toate acestea, a fost adus în Europa abia în secolul al XVIII-lea, ca plantă ornamentală. Un șir de producători au descoperit însă în curând calitățile rădăcinii, frunzelor și florilor sale. Așa că astăzi, găsim această plantă în multe grădini. Echinaceea o puteți recunoaște în special după flori mari portocalii și roșii-violet, al căror centru este țepos. Este denumit după acest centru - în greacă echinos înseamnă arici.

Planta perenă atinge aproximativ un metru înălțime, are o tulpină dreaptă și păroasă. Și lemongrassul merită atenție. Din punct de vedere corect botanic Cymbopogon provine din tropice, crește în Africa, America și Australia. Crește în ciorchini, are frunze verzi-cenușii și aromă foarte puternică de lămâie. Conține multe uleiuri esențiale, printre care de exemplu citral, neroli sau limonen. Lemongrass este folosit atât în ​​medicina tradițională, cât și în aromatizarea mâncării sau în producția de cosmetice și parfumuri. Spornicul s-ar putea să-l fi întălnit și nici măcar să nu vă fi dat seama.

Celții aveau, probabil o imagine mai bună a prezenței lui. L-au considerat una dintre cele mai de bază plante medicinale și chiar o plantă pentru practicarea magiei. Cum o recunoașteți? Crește în aproape întreaga emisferă nordică. În condițiile noastre, cel mai adesea la marginea drumurilor și în soluri îndelung necultivate. Planta perenă poreclită iarba sacră sau verbina crește până la 30-70 cm, are o tulpină pătrată directă și frunze zimțate. Are flori tubulare roz. Vindecătorii sapreciează verbina pentru iridoide și glicozide fenolice care aduc beneficii persoanelor cu probleme digestive sau nervozitate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 6-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 6-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe

Știați că Premiul Nobel pentru Cercetarea asupra coenzimei Q10 a fost acordat în anii 1970? Efectele benefice asupra întregului nostru organism sunt incredibile - beneficiază inima, creierul, acționează miraculos în lupta împotriva îmbătrânirii și este, de asemenea, un puternic antioxidant. Și când puterea sa este umplută cu bucăți alese de mere, dovleac, căpșuni, zmeură și iarbă uscată de lămâie, se va crea o băutură care nu numai că întărește sănătatea, ci și are un gust… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,6 Lei /250 g 67,7 Lei /250 g 27,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante

HAPCIU! Pe măsură ce zilele se scurtează și temperatura scade, nasurile roșii apar tot mai frecvent. Uneori nu ajută nici căciulile călduroase nici șalurile lungi. Atunci are cuvântul puterea plantelor. Vă puteți bucura de un ceai cald cu mere, frunze de soc, melissa, mentă, fenicul și anason. Este ideal în toamna răcoroasă sau în primăvara ploioasă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,0 Lei /250 g 25,2 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 3. 2023

GRĂDINA CU PLANTE - amestec de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GRĂDINA CU PLANTE - amestec de plante

Căutați ceai pe care să-l puteți savura la ora cinci dimineața și la ora zece seara? Care să pregătiti unui preșcolar și unui străbunic? Care este perfect fierbinte și la fel cu gheață? Aici este! Amestecul de plante este amestecat exact pentru astfel de situații. Să vă bucurati de el în toată frumusețea sa pură. Vă puteți imagina că pentru dvs. am trecut grădina din spatele casei și culegem o bucată din fiecare plantă. Infuzati cu apă fierbinte și respirati adanc ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,5 Lei /250 g 27,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »