BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe
Excelent, răcoritor, popular. Aveti nevoie sa stiti mai multe despre fructul numit moringa? Dacă da, adăugăm informații că pe lângă frunzele copacului discret, cu efecte extraordinare, conține și mere, morcovi, sfeclă roșie, stafide, ananas sau papaya. Apoi ajunge doar sa adaugăm recomandarea noastra: Pregătiți-l sub formă de ceai cu gheață. Scăpați de sete și de multe boli.
Compoziție
Mere 32%, Stafide 18%, Bucăți de morcov 16%, Svecla rosie, Ananas confiate (ananas, zahăr) 9%, Papaya confitata (papaya, zahar) 5%, Aromă naturală, Frunze de Moringa 2%, Coaja de lămâieInfuzie și gustul ceaiului
Moringa nu excelează cu nici un fel de gust sau aromă. Este naturală, ușor dulce. După adăugarea celor șapte ingrediente, devine un cocktail literal de fructe. Aroma plăcută și răcoritoare de papaya, stafide, mere și lămâi face acest ceai vrac să fie in primul rand a popularității. Infuzia este roșie. Încercați-l si ca ceai cu gheață.
Originea ceaiului
Moringa oleifera (Moringa oleifera) pozitia originară se află la poalele Himalayei, de aici sa răspândit în India, Arabia, Africa și Madagascar. Putem găsi sub numele de Horseradish tree, Kelor, Benzolive sau Drumstick tree. Moringa este un exemplu de plante pe care oamenii au învățat să consume de la „cap la coadă“ - frunzele fie uscate si folosite pentru infuzie sau adăugate proaspete crude in salate și supe, sunt folosite precum ar fi fasolea, semințele, sunt presate pentru ulei sau prăjite, coaja servește pentru a produce corzi și covorașe. Și rădăcinile? Ele au gust un pic precum hreanul, astfel îi si utilizează localnicii. Într-o inundație de verdeață, nici nu observati moringa. Copacul relativ discret crește în condiții naturale de până la 12 metri. Cu toate acestea, pe plantații este menținut de u metru sau pana la doi metrii.
Coroana este destul de mare, frunze mari și alternative. Florile mici albe miros foarte frumos. Capsulele arată ca niște păstăi și sunt de mărimea alunelor.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.7 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |