

BISCUIȚI DE MIGDALE - ceai verde
Coaceți? Atunci mirosul si gustul biscuiților de migdale de casă nu mai trebuie sa prezentăm. Nu coaceți? Atunci folositi fantezia si imaginati-vă că simtiti gustul dulcetimii a migdalelor și nuca de cocos. Si sunteti acasă! Exact ca biscuiții festivi ai bunicii, ceaiul vrac biscuiți cu migdale are același gust. Datorita Senchi verde, incurajează si aduce buna dispozitie.
Compoziție
Ceai verde China Sencha, Nucă de cocos rasă 25%, Aromă naturală, Felii de migdale 2%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Biscuiții de migdale oferă o infuzie plină, galbenă. Aroma este dată, bineînțeles, de ingredientele sale. Sencha verde oferă dulceață și un anumit grad de astringență răcoritoare, migdalele și nuca de cocos completează o notă exotică.
Vă puteți bucura de acest ceai sub formă de băutură fierbinte, dar are gust delicios și sub formă de ceai cu gheață.
Originea ceaiului
Ceaiul Sencha chinezesc este produs în mai multe grădini de ceai. Cele mai des sunt plantațiile din provinciile Fujian, Zhejiang, Yunnan, Wenshan sau Yun Ming. Frunzele de ceai verde sunt pliate, astfel încât acestea obțin forma tipică. În China, spre deosebire de Japonia, Sencha se prăjește în tigaie. Obține astfel o aromă atractivă de fum. Informații despre migdale găsim și în Vechiul Testament. Copacii înrudiți botanic cu caise cresc până la 5 metri.
Sunt originali din Africa de Nord și Asia de Vest. În prezent migdalele se cultivă în zona europeană caldă. După înflorire, apar fructele - verzi, păroase. Când se coc, culoarea devine violet și fructele se deschid. Înăuntru au un sâmbure. După ce se deschid, puteți scoate migdale - sâmburii. Aroma naturală pe care o adăugăm la ceaiul Biscuiții de migdale nu provoacă arsuri, iritări ale stomacului sau aciditatea organismului. Nu conține purtători de parfumuri sintetice. Doar câteva picături de aromă naturală pot păstra gustul original și parfumul ingredientelor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul Biscuiți cu migdale se prepară cu apă de 70-80 °C în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Se infuzează timp de 2-4 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEAI DRAGON - amestec

STEAUA DIN BETLEEM - ceai de fructe
