

CÂNEPĂ CU LĂMÂIE BIO - ceai de plante
Proaspăt într-un singur cuvânt, minunat liniștitor în două cuvinte. Ceaiul din plante de calitate BIO, care include cânepă, moringa, iarbă de lămâie, ghimbir, gălbenele și mere, poate ameliora disconfortul și poate induce o relaxare plăcută. Pregătiți ceva frumos de citit sau priviți șemineul și întindeți-vă pe canapea. Meritați cu siguranță un moment de relaxare. După o zi grea, nu este nimic mai plăcut decât să vă bucurați de o ceașcă mare cu un ceai bun.
Compoziție
Bucăți de măr, Bucăți de morcov, Curcumă, Bucăți de ghimbir, Iarba de lamaie, Frunze de Moringa, Frunze de canabis Felina 4%, Coaja de lămâie 5%, Floare de galbeneleINFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Ceaiul de plante Cânepă cu lămâie are la bază un gust ușor ierbos, deoarece așa gust are cânepa și moringa. Dar acesta este urmat de prospețimea de lămâie împreună cu dulceața merelor și a morcovilor. Gustul este finalizat de gustul picant al ghimbirului. Infuzia are o culoare galbenă.
ORIGINEA CEAIULUI
Toate ingredientele din care am amestecat ceaiul Cânepă cu lămâie provin de la furnizori europeni. Ne bazăm pe calitatea înaltă a ingredientelor, motiv pentru care am ales calitatea BIO și prelucrarea de top. Principalele ingrediente ale acestui amestec de plante sunt cânepa, moringa și iarba de lămâie. Să le analizăm mai detaliat.
Cânepa (Cannabis sativa) provine din Asia și, pentru că este o plantă foarte adaptabilă, în prezent crește aproape în toată lumea. Este o plantă înaltă, dioică, cu frunze groase și zimțate pe margine. Specialiștii disting mai mult de zece soiuri de cânepă. Pe lângă faptul că se cultivă pentru industria construcțiilor, textilelor și hârtiei, cânepa este utilizată și în farmacie și medicina populară. Conține aproximativ 300 de substanțe, dintre care o sută aparțin grupului de canabinoizi. Acestea nu se găsesc în nicio altă plantă și, datorită lor, cânepa este atât de utilizată pe scară largă în scopuri medicale. Cânepa are un gust natural, ușor ierbos. În ceaiurile vărsate, prin urmare, este completată cu fructe sau plante mai pronunțate.
Moringa oleifera este răspândită în India, Africa și Madagascar. Este un copac înalt, cu o creștere extrem de rapidă. Are frunze lungi, eliptice, care conțin o serie de vitamine, oligoelemente, acizi grași nesaturați, zeatină sau salvestrol. Datorită proprietăților excepționale, moringa are capacitatea de a influența în mod pozitiv sănătatea consumatorilor, motiv pentru care este clasificată printre așa-numitele superalimente.
Amestecul de ceai include, de asemenea, iarbă de lămâie sau lemon grass (Cymbopogon citratus), o plantă perenă cu un aspect robust. Formează tufe cu frunze lungi de până la 150 de centimetri.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Preparați ceaiul de plante cu apă clocotită (100 ˚C), în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Lăsați să infuzeze timp de 8-10 minute (cană acoperită), apoi strecurați.




















Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CÂNEPĂ DIN FRUNZE FINOLA - CBD 1837 mg / kg

CÂNEPĂ DIN FRUNZE FELINA culese manual - CBD 528 mg/kg
