075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Cod: 1088
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi.

Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Fructe exotice, Ananas
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Bucăți de măr, Bucăți de ananas, Bucăți de manga, Papaya, Acid citric, Piersic, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Melodia Caraibe oferă o infuzie galbenă,după infuzarea cu apă fierbinte. Gustul fructelor tropicale ilustrează frumos ananasul și merele dulci cu piersici.
Nu este nevoie să limitați sortarea acestui ceai de fructe în sezonul mai rece al anului. Pregătiți ceai cu gheață și vă reîmprospătați în vara fierbinte. Umpleți cana cu 2/3 din cuburile de gheață și turnați-o cu o băutură fierbinte. Decorează cu mentă sau cu miere și adaugă câteva bucăți de fructe proaspete.

Originea ceaiului

Nu în zadar am dat acestui ceai minunat un nume romantic referitor la zona din Marea Caraibelor. Aproape toate ingredientele sale au legătură cu o locație turistică atractivă.

Desigur, puteți găsi ananas în Caraibe.Fructele de ananas sunt situate în Brazilia și Paraguay, dar și în America Centrală și Mexic. Fructele de ananas au o lungime de aproximativ 30 de centimetri, pe suprafața și în interiorul ananasului până la galbenul profund. Ananasul este utilizat pentru prepararea meselor și băuturilor.Resturile produse prin presare sunt hrănă pentru bovine. Pulpa de ananas contine, printre alte beneficii pentru sanatate, si bromelina - o enzima care ajuta la descompunerea grasimilor si la accelerarea digestiei.

Mango crește în principal în Asia. Fructele tropicale de gust delicios dulce au fost aparent consumate de strămoșii noștri străvechi. S-au constatat că există o fosilă veche de 30 de milioane de ani. Fructele ovale, cu pulpă galbenă profundă, aduc în dietă nu numai vitaminele, ci și antioxidanții. Efectele lor benefice se dezvoltă atât pe sistemul nervos, cât și pe ochi și pe piele.

Papaya este perfect în ceaiul din Caraibe. Acesta provine din America Centrală, deși este acum cultivat în Orientul Îndepărtat și în unele țări africane. Fructele trebuie să aibă o culoare frumoasă de portocaliu până la roșu la momentul consumului. Consumate, de obicei, proaspete. Este o sursă excelentă de vitamine C și E, conține, de asemenea, minerale și antioxidanți. Poate pentru gustul și capacitatea sa unică de a consolida sănătatea, papaya se numește "fructul îngerilor". 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

14. 3.

Evaluare: excelent
Deci nu mi s-a întâmplat ca 1/2 kg de ceai să dispară în 10 zile. Comanda a venit în termen de 2 zile, așa că aș putea să o las ca un cadou de sărbătoare. Este cu adevărat delicios și are o dublă plăcere: prima când beau ceai și a doua când culeg fructe din sită. Iar ceașca goală mai are un parfum răcoritor. Așa că trebuie să comand un alt kilogram ;-) Vă mulțumesc foarte mult pentru afacerea excelenta.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,8 Lei /250 g 65,3 Lei /250 g 26,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe

Mango ... Mirosirea acestui ceai de fructe vă va forța să închideți ochii pentru o clipă. Linisti respirația și lăsați imaginația să facă ceea ce stie cel mai bine. Poate că vă va duce undeva în Asia de Sud, unde aceste fructe dulci au fost cultivate cu mii de ani în urmă. Sau în Andaluzia, unde se recoltează astăzi. În orice caz, veți trai o experiența înălțătoare. Apoi, va fi doar un pas pentru a savura ceașca cu Mango strălucitor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,6 Lei /250 g 35,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »