

CEAI AYURVEDIC STEA DE SEARA
Steaua de seară este extraordinar de armonioasă, parfumată și liniștitoare. Am amestecat-o în conformitate cu legile din Ayurveda, adică cu privire la sănătatea dumneavoastră mentală și fizică. Acesta conține fructe, ierburi și condimente de cea mai înaltă calitate. Pregătiți din ele atât un ceai fierbinte cat și un ice tea delicios. În ambele cazuri veți fi răsfățati de aroma de mandarină cu tonuri delicate din plante.
Compoziție
Mere, Frunze de afine, Ghimbir, Coaja de portocala 10%, Scorțișoară, Frunze de păducel, Sunătoarea, Flori de mușețel, Floare de portocale, Flori de Passiflora, Rădăcină de valeriana , Aromă naturală, CardamonInfuzie și gustul ceaiului
O culoare superbă galbenă, de culoare galben deschis, are o aroma echilibrata. Primul gust este mandarine proaspete, găsim de asemenea mere, mușețel și mușchi de cardamom. Impresia de ansamblu este iubitor de plante, dulci, naturale.
Ceaiul ayurvedic Steaua de seară este deosebit de potrivită pentru ceaiul cu gheață.
Originea ceaiului
Tot ce am amestecat în ceaiul pe care l-am cumpărat în UE. Datorită furnizorilor certificați, garantăm că nici unul dintre ingrediente nu conține metale grele sau alte substanțe nocive și, în toate cazurile, provine din agricultura controlată. Certificatele furnizorilor și analizele chimice regulate sunt garanția de cea mai înaltă calitate. Materiile prime din ceaiurile noastre sunt întotdeauna 100% naturale.
În plus față de scorțișoară, fructele de pasiune și cardamom, toate ingredientele ceaiului provin din UE. Scorțișoara poate fi găsită în principal în Sri Lanka (Ceylon), dar crește și în alte părți ale tropicelor. Acesta este coaja de copaci verde de scorțișoară, care sunt recoltați la doi până la trei ani după plantarea lor. Se folosește în produse alimentare, farmacie, parfumerie, medicină și cosmetică.Fructele pasiune are o casă în America, Australia și Asia. Este o planta perena si in cea mai mare parte alpinism cu flori frumoase.
Fructele sale aromatice sunt utilizate pe scară largă în vindecarea culinară și populară. Cardamom provine din India, dar este cultivat și în Sri Lanka, Tanzania și Guatemala. Planta cu o lungime de până la patru metri are frunze plate, iar fructele sunt capsule verzi care conțin semințe roșu-maronii. Acestea sunt folosite ca un condiment rar, unul dintre ingredientele de baza ale bucatariei indiene.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul ayurvedic adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor plante ø 62mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

AMESTEC AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU REGENERARE

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
