Ceylon scorțișoară zdrobită 2 - 7 mm
Scorțișoara este una dintre cele mai vechi condimente. Are o aromă și un miros delicat pe care nu-l veti uita. Puteti sa va bucurați de ea in băuturi calde sau in deserturi. Scorțișoara aduce in corp căldură și sustine digestia.
Compoziție
Scorțișoară 100%Infuzia și gustul ceaiului
Descrierea gustului de scorțișoară nu va fi dificilă. Este doar scorțișoară. Puțini ierburi sau fructe i-ar putea aminti. Datorită procentului ridicat de uleiuri esențiale scorțișoară cinnamaldehida știu în câteva secunde. Este dulce, ușor piper, dragă. După turnare, se administrează o infuzie ușoară.
Scorțișoară zdrobite pot fi preparate separat sau se amestecă în filtru atunci când pregătește ceaiul preferat.
Originea ceaiului
250-350 de specii de scorțișoară cresc pe Pământ. Dar numai două dintre ele se bucură de popularitate în întreaga lume - scorțișoară Chineză (Cinnamomum Cassia) și Ceylon scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum). Acum celălalt, importat din Sri Lanka, acesta este considerat a fi mai multe substanțe aromatice și bogate de promovare a sănătății.
Ceylon scortisoara este un arbore vesnic verde în creștere de până la 15 metri. În scopul de recoltare scoarță este plantație menținută la o înălțime de 2,5-3 metri. El are un verde rigid, strălucitor pe aversul și reversul de frunze caruntului și este, de obicei, cultivate pentru coaja lor recoltat ca un condiment. După plantare plantele tinere să ia cel puțin 2-3 ani înainte de a putea îndepărta cu grijă coaja. În cazul Ceylon scortisoara are o culoare deschisa si este sfărâmicioasă.
Recoltarea se face, de obicei, astfel încât lucrătorii din întreaga copac este tăiat, astfel lipsind ramuri. Coaja exterioară este decojită. Partea sa inferioară (scoarță de copac interior) sloupávají apoi folosind prăjini speciale. Bobinele scorțișoară uscate la soare, pe vele răspândit. Cinnamon copaci sunt pentru fermierii locali o sursă importantă de existență, astfel încât să le trateze cu precauție și scorțișoară recoltate, astfel încât acestea să poată transforma rapid scorțișoară obrazit și nu au fost uciși.
Scorțișoara a fost cunoscută încă din antichitate. În Egipt a fost folosit pentru îmbălsămarea mumii, oamenii sunt adăugarea acestuia la vin. Prima mențiune a skořicovnících în Sri Lanka datează din 1270. În 1638, el a fondat magazinul său pe insula olandeză. Confident căpitan olandez a anunțat cu entuziasm: „Țărmurile insulei sunt pline de ea literalmente. Cel mai bine este în întreg Orientul. Atunci când vântul bate de pe continent, te simți mirosul de scorțișoară încă departe pe mare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 10 minute | 2 lingurițe la 1,5 dl |