

FLOARE DE HIBISSCUS - karkade
Probabil cunoașteți frumoasa floare mare de hibiscus roșu. Dar știați că in Asia, Africa, Thailanda și America de Sud sunt de asemenea foarte populare ca si planta și prepararea băuturilor răcoritoare? Sunt făcute din ea gemuri, sucuri, mâncăruri aromate ... Floarea de hibiscus are un gust plăcut acrisor și, în plus, multe efecte pozitive asupra sănătății.
Compoziție
Floare de hibiscus 100%Infuzia și gustul ceaiului
Hibiscusul oferă o infuzie frumoasă roșie până la bordo. Aroma sa este puternică și aromatică, gustul este acrișor. Încercați-l ca băutură caldă, dar nu uitați nici de opțiunea cu gheață. În ambele cazuri are gust și proprietăți excelente.
Originea ceaiului
Hibiscusul are nevoie de suficientă lumină și căldură pentru dezvoltarea sa optimă. De aceea, este prezent în regiunile tropicale și subtropicale ale zonei climatice temperate. În Republica Cehă, se ivește rareori ca parte a naturii sălbatice. Îl întălnim însă adesea în centrele de grădinărit, grădini botanice sau gospodării. Ca plantă de interior, există în mai multe specii, prăsite adesea pentru cultivarea în locuințe cu umiditate scăzută a aerului. În habitatul original are aspectul unui arbust, semi-arbust sau copac. Poate fi foios sau veșnic verde. Pentru prepararea ceaiurilor se folosește hibiscusul de Sudan (Hibiscus sabdariffa).
Este un arbust care ajunge până la doi metri înălțime. Are frunzele de culoarea verde saturat și flori albe cu centru roșu. Fructele sunt de obicei alungite și conțin semințe. Special pentru acestea, este cultivată o rudă a hibiscusului - bama cunoscută sub numele de okra. Hibiscusul este denumit după pasărea mitică Ibis din mitologia egipteană. Tocmai pentru egipteni, este tipică savurarea ceaiului de hibiscus. Hibiscusul se folosește în aproape toate băuturile. Florile uscate de hibiscus din Sudan destinate preparării ceaiului se numesc aici Karkade. Ceaiul egiptean național se bea în cafenele, la narghilea și la adunări sociale obișnuite.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste hibiscus se toarnă apă fierbinte (100 °C), în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1-2 lingurițe în plus.
- Timp de infuzare 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























8. 2.
10. 8.
10. 8.
10. 8.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Măceșe - fructe
