075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FLOARE DE HIBISSCUS - karkade

Cod: 484
Evaluare: excelent, 4 recenzie

Probabil cunoașteți frumoasa floare mare de hibiscus roșu. Dar știați că in Asia, Africa, Thailanda și America de Sud sunt de asemenea foarte populare ca si planta și prepararea băuturilor răcoritoare? Sunt făcute din ea gemuri, sucuri, mâncăruri aromate ... Floarea de hibiscus are un gust plăcut acrisor și, în plus, multe efecte pozitive asupra sănătății.

Pachete mari:
Pachete mici:
42,0 Lei /250 g 16,8 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Egipt
Gust
Gust:
Acrișor
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Floare de hibiscus 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Hibiscusul oferă o infuzie frumoasă roșie până la bordo. Aroma sa este puternică și aromatică, gustul este acrișor. Încercați-l ca băutură caldă, dar nu uitați nici de opțiunea cu gheață. În ambele cazuri are gust și proprietăți excelente.

Originea ceaiului

Hibiscusul are nevoie de suficientă lumină și căldură pentru dezvoltarea sa optimă. De aceea, este prezent în regiunile tropicale și subtropicale ale zonei climatice temperate. În Republica Cehă, se ivește rareori ca parte a naturii sălbatice. Îl întălnim însă adesea în centrele de grădinărit, grădini botanice sau gospodării. Ca plantă de interior, există în mai multe specii, prăsite adesea pentru cultivarea în locuințe cu umiditate scăzută a aerului. În habitatul original are aspectul unui arbust, semi-arbust sau copac. Poate fi foios sau veșnic verde. Pentru prepararea ceaiurilor se folosește hibiscusul de Sudan (Hibiscus sabdariffa).

Este un arbust care ajunge până la doi metri înălțime. Are frunzele de culoarea verde saturat și flori albe cu centru roșu. Fructele sunt de obicei alungite și conțin semințe. Special pentru acestea, este cultivată o rudă a hibiscusului - bama cunoscută sub numele de okra. Hibiscusul este denumit după pasărea mitică Ibis din mitologia egipteană. Tocmai pentru egipteni, este tipică savurarea ceaiului de hibiscus. Hibiscusul se folosește în aproape toate băuturile. Florile uscate de hibiscus din Sudan destinate preparării ceaiului se numesc aici Karkade. Ceaiul egiptean național se bea în cafenele, la narghilea și la adunări sociale obișnuite.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 până la 2 lingurițe la 1,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste hibiscus se toarnă apă fierbinte (100 °C), în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1-2 lingurițe în plus.
  3. Timp de infuzare 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

8. 2.

Evaluare: excelent
Produs de calitate, contine flori intregi. Culoarea este puternic rosiatica iar aroma este dulceag-acrisoara, 1-2 flori putand inlocui cu usurinta zeama de lamaie in orice ceai, atat doar ca ii va schimba si culoarea in una rosie

10. 8.

Evaluare: excelent
Îmi place mult timp hibiscusul, pur și simplu îmi place gustul. Recent am decis să încerc acest magazin și am fost plăcut surprins. Sunt extrem de mulțumit de calitatea acestui ceai. Conține flori întregi frumoase, se poate observa că ceaiul este de înaltă calitate și bine pregătit. Gustul este plin și expresiv.

10. 8.

Evaluare: excelent
Mi-a plăcut imediat dupa prima dată și m-am îndrăgostit de el. Gust plăcut și o culoare minunată, puternică.

10. 8.

Evaluare: excelent
Buna ziua. Ceaiul de flori de Hibiscus este excelent, are o minunată culoare roșie profundă și un gust complet, unpic acru. Am dat o parte din pachet prietenei mele, care mi-a cerut imediat contactul. Sunt complet satisfăcuta. Mulțumesc.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,6 Lei /250 g 24,2 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023

15% JOS
Măceșe - fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Măceșe - fructe

Cea mai bună sursă naturală de vitamina C, cel mai popular fruct de toamnă în medicină populară. Desigur, veți găsi multe altele. Macesele roșii au fost recomandate de Hippocrates pacienților săi, prima descriere a efectelor găsim în ierbarul secolului al XI-lea. Fierbeți-vă ceaiul de măceșe ori de câte ori aveti pofta. În timpul iernii, promovează conditia generala, vă reîmprospătează în timpul verii și oferă antioxidanții necesari. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
38,4 Lei /250 g 32,7 Lei /250 g 13,1 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023

CEAI ALBASTRU - plantă (Clitoria ternatea)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI ALBASTRU - plantă (Clitoria ternatea)

Clitoria Ternatea ,floarea clitors sau floarea de mazare a fluturilor. Stie sa surprinda! Inafara ca coloreaza apa intr-o culoare turcoaz neasteptat de frumoasa, ea contine substante care ajuta organismul in general.Timp de secole folosita de Ayurveda, stiinta contemporana efectele acestei plante a supus unei examinari atente. Ceaiul albastru nu cumparati in supermarket. Este rar. Bucurati-va de el sau adaugati-va cateva flori uscate in bautura preferata. Ajuta si uimeste. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
240,4 Lei /250 g 96,2 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »