075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA YUNNAN PURE BUD SILVER STRANDS - ceai verde

Cod: 1477

La fel cum zăpada eternă și gheața împodobește vârfurile munților Yunnan, și vârfurile argintii împodobesc mugurii rulați de ceai verde delicat din China. Recolta culeasă dimineața devreme se caracterizează printr-o spontaneitate înfloritoare a aromelor, iar dacă doriți ca ceașca de dimineață să fie plină de energie și să trezească papilele gustative, atunci acest ceai este perfect pentru dumneavoastră.

Pachete mari:
Pachete mici:
153,9 Lei /250 g 61,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Dulceag
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2400m

Compoziție

100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Infuzia de culoare galben pal cu scântei verzi deschise surprinde prin gustul său dulce, de lungă durată și o doză bogată de prospețime, cu elemente ușor ierboase.

ORIGINEA CEAIULUI

Peisajul uluitor al vârfurilor munților înalți ce se pierd în nori, al câmpiilor pitorești și nivelurile în continuă schimbare ale celor trei fluvii mari. Acesta este provincia Yunnan, leagănul celor mai bune ceaiuri chinezești. Clima locală este foarte prietenoasă cu arborii de ceai. Fluctuațiile ușoare ale temperaturii dintre anotimpuri permit frunzelor să absoarbă toate substanțele importante în mod liniștit pe parcursul creșterii. Ceaiul Yunnan Pure Bud Silver Strands diferă însă de celelalte ceaiuri cultivate aici. Se recoltează înainte de începerea primăverii, înainte ca plantațiile să fie udate de ploaie.

Dacă condițiile naturale permit, acesta poate fi recoltat încă o dată în acel an, la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie, după de trece valul musonic. Este interesant faptul că se aleg numai mugurii fără frunze adiacente. Prin urmare, este foarte important ca recoltarea să fie făcută manual și foarte atent pentru a preveni posibile deteriorări ale crengilor. Mugurii verzi au vârfuri ușor pufoase de culoare argintie, care își păstrează nuanța chiar și după ce oxidarea s-a oprit și după uscarea ulterioară. Deși nu este un ceai japonez, puteți captura o aromă care amintește de așa-numitul al cincilea gust - celebrul umami. Elementele caracteristice ale ceaiului Yunnan Green Bud s-ar putea să nu uimească un fan începător al ceaiului verde, dar cu fiecare ceașcă suplimentară vă veți bucura de simbioză și tonurile stratificare din ce în ce mai mult.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde

Foarte rar, delicat și foarte gustos. Acest lucru poate fi descris pe scurt de Yunnan Green Superior, un ceai cu un procent extraordinar de mare a frunzelor argintii. Experții vor aprecia bautura proaspătă cu aromă de fructe, pentru ceilalti este o modalitate de a deschide lumea ceaiurilor verzi.Va duce în grădini cu aer proaspăt de munte si cu miros de flori. Ar fi pacat să nici nu incercati. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,4 Lei /250 g 21,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

WHITE MONKEY - MAIMUȚA ALBĂ  ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

WHITE MONKEY - MAIMUȚA ALBĂ ceai verde

Descoperiți-l! Remarcabil ceai WHITE MONKEYeste unul dintre bijuteriile culturii ceaiului chinezesc. Este recoltat în Munții Taim, care se întind deasupra marii Chinei de Est. Deoarece crește pe pante stâncoase periculoase, maimuțele locale au fost instruite să le colecteze. Sau este numit dupa blana de maimuță netedă pe care o amintește? Oricum, dulcetimea delicată și tonurile fine florale vă fascinează. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
137,1 Lei /250 g 54,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

CHINA JADE SNOW - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA JADE SNOW - ceai verde

Frunze mari frumoase, multe straturi albe, gust ușor plin de caise. Unul dintre cele mai populare ceaiuri verzi din China este numit după cel mai sudic ghețar din emisfera nordică. Și au mai mult in comun decât numele. Iubitorilor de ceai cu finetea si delicatetea sa poate aminti de ceai alb, puteti pregati din el ice tea excelent, frunzele lui arata ca si munții înzăpeziți. Atentie: a fost prelucrat manual! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
103,5 Lei /250 g 41,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »