

CIREAȘA DE IARNĂ - ceai de fructe
Oare cum ar fi sa stai iarna sub cireșul înflorit? Să încercăm să ne imaginăm ... Din coroana verde a copacului vechi cad florile albe. Toate dealurile din jur imprejur sunt acoperite cu o perina usoara de fulgi proaspeți. Aerul este proaspăt și curat. Ajunge doar sa respirați adânc. Simțim visine dulci, scorțișoară și nucă de cocos. E liniște, mâinile se incalzesc de cana cu flori albastre.
Compoziție
Bucăți de măr, Stafide, Cireșe uscate (cireșe, zahăr) 10%, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr), Bucăți de morcov, Aromă naturală, Cardamon, Orez, Svecla rosieInfuzie și gustul ceaiului
Cât de diferit poate fi un ceai de cireșe de iarnă ca un frumos ceai roșu. Infuzia este cu adevărat atrăgătoare.Miroase a cireșe și scorțișoară. După prima înghițitură recunosc nuca de cocos dulce si fructe sublime scorțișoară și un dram de cardamom picant.
Originea ceaiului
Mere, struguri, cireșe, dar și nucă de cocos, cardamom și sfecla roșie. Cu amestecarea acestui ceai am câștigat cu adevărat. Bineînțeles, am vrut să ajustăm compoziția gustului, dar ne-am gândit, de asemenea, la vitamine și antioxidanți care sunt de două ori mai necesare în timpul iernii.
Toate fructele sunt achiziționate de la un vânzător certificat. El proceseaza doar fructele sanatoase. Sunt tăiate în bucăți foarte mari și uscate prin îngheț. Așa-numita liofilizare este o metodă foarte ușoară de conservare, care nu degradează beneficiile pentru sănătate. În plus, fructele își păstrează culoarea naturală, aroma și mirosul.
Probabil că nu trebuie să punem măr sau cireșe de mult timp. În ambele cazuri, copacii de foioase apar în mod natural în emisfera nordică temperată. Există o serie de soiuri în lume.
În cazul fructelor de mere, vorbim de maldive. Merele mature din august până în septembrie. În Republica Cehă, merele au început să crească în secolul al IX-lea. Cu toate acestea, este sigur că, timp de 300 de ani î.Hr., romanii și-au dedicat grefarea și recoltarea. În fiecare an, mai mult de 40 de milioane de tone de mere sunt produse în lume. Popularitatea lor este atât de mare,cu gust excelent, cât și, desigur, conținutul de vitamina C și E, precum și minerale, potasiul și fierul. Consumul merelor beneficiază de sănătate în multe feluri.
Fructele cireșei sunt rotunde. Pe teritoriul nostru cireșele sunt cultivate încă din secolul al 12-lea, și cu toate că fructele roșii dulci sunt percepute mai mult ca un mare ingredient pentru plăcinte și prăjituri, impactul lor asupra sănătății consumatorilor este incontestabil. Ciresele contin o proportie extrem de mare de magneziu, fier, calciu, potasiu, iod, fosfor, zinc si siliciu. În plus, vitaminele C, A, P, E și B au un efect benefic asupra proceselor digestive, creșterea oaselor și a dinților, funcția tiroidiană.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

ZMEURĂ DELICATĂ - ceai de fructe
