

PUNCH DE CRĂCIUN - ceai de fructe
El este! Ceaiul care trebuie să vină în Ajunul Crăciunului când vă întoarceti de la târgul de Craciun , unde ati dus niște fân și morcovi. Cu fețele roșii il așteptați pe Mos Craciun, beți ceai dulce și sunteți vă simtiti binecuvântați. Vă imaginati toate astea? Atunci mai adaugati mirosul minunat de mere, cuișoare și vanilie. Zăpada a inceput sa cadă, copii tacuti se uită afara prin ferestre. E Crăciunul.
Compoziție
Floare de hibiscus, Bucăți de măr, Stafide, Coaja de portocala, Ananas confiate (ananas, zahăr), Coji de macese, Soc negru, Aroma de vanilie naturala, Felii de migdale 1%, CuișoareInfuzie și gustul ceaiului
Punch-ul de Crăciun are aceeași culoare ca fața ta după ce te-ai întors de la făcut oameni de zăpadă.Gustați dulciurile cu mere, ananas și hibiscus. Datorită migdalelor și cuișoarelelor, punch-ul de Crăciun este parfumat exact așa cum aveți nevoie. Și aroma naturală de vanilie aduce compoziția de vacanță tot timpul.
Originea ceaiului
Când amestecăm punch-ul de Crăciun, am ales din materii prime europene. Tot ce cumparam este de la un furnizor dovedit care garanteaza originea lor organica. Tu și noi suntem atât de încrezători că ingredientele din ceaiul vrac nu conțin reziduuri de fertilizare sau îngrijire industrială.
Fructele pe care le găsiți în punch-ul de Crăciun sunt conservate prin uscare prin înghețare. Așa-numita înghețare-uscare este într-adevăr scumpă, dar foarte blând mod de a păstra culoarea, gustul și mirosul. În plus, vitaminele sau alte beneficii asupra sănătății nu sunt neglijate în timpul liofilizării. La presiune scăzută, materialul este înghețat la -50 până la -80 ° C. Apa începe să se sublimeze, solidul (gheața) se schimbă direct în gaz. Acesta este drenat din liofilizator. Liofilizarea este un proces de câteva ore până la zile.
Pentru a păstra gustul și mirosul de punch de Crăciun pentru a avea ceai aromat, de asemenea se aadaugă, cateva picaturi de aroma de vanilie naturala. Pentru că nu conține purtători sintetici de parfum, nu provoacă acidoză gastrică sau arsuri la stomac
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.7 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

INFUZOR DIN INOX PENTRU CEAI III

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DELICATESĂ DE CRĂCIUN - ceai de fructe

STEAUA DIN BETLEEM - ceai de fructe
