

IARBĂ DE LĂMÂIE - plantă
Poate că o are vecinul vostru în grădină, poate că ati gustat-o în restaurant sau ati folosit-o pe obraji. Iarba de lămâie are o gamă largă de utilizări și o gamă largă de beneficii. Cele mai recente studii științifice sunt, de asemenea, foarte optimiste cu privire la dizabilitățile civilizației. Și, bineînțeles, nu trebuie să uităm de aroma ei reimprospătoare plăcută și gustul asemanător de lămâie.
Compoziție
Iarba de lamaie 100%Infuzie și gustul ceaiului
După infuzia cu apă fierbinte, iarba de lămâie dă o culoare foarte ușoară, gălbuie. Aroma sa se potriveste pe deplin cu numele - este delicat lămâie, usor picant. Iarba de lămâie este bine folosită pentru a aroma ceaiuri și mâncăruri calde și reci. Excelent este o combinație cu usturoi, ceapă sau piper.
Originea ceaiului
Iarba de lămâie poate fi găsită sub numele de citronella, barba, lemongrass, seréh sau Heong Man. Botanic termen de Cymbopogon citratus (Cymbopogon citratus), iarbă tropicală perenă. Acesta se găsește în mod natural în regiunile calde ale Asiei și Africii, iar nordul și America Centrală este de asemenea cunoscut pentru a fi folosit. Pentru că nu este foarte rezistent la îngheț, îl putem dezvolta în latitudinile noastre numai ca o plantă portabilă. În timpul iernii, trebuie să o mutați în mediul interior. Planta perenă creează smocuri mari de frunze lungi ascuțite. Acesta poate crește până la 150 cm.
Toate părțile au un miros de lămâie. Acestea conțin uleiuri esențiale de citrus, limonen, linalool, nerol și geraniol. Datorită flavonoidelor, iarba de lămâie este unul dintre cei mai importanți antioxidanți naturali. Pentru scopuri culinare și de vindecare, se folosesc frunze. După tăiere, acestea sunt ușor uscate pentru a evita o aromă valoroasă.Iarba de lămâie nu conține nici o aromă sau culoare adăugată.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste iarba de lămâie turnați apă clocotită de 100 °C în proporție de 1-2 lingurițe la 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 2 lingurițe în plus.
- Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FLOARE DE HIBISSCUS - karkade

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă
