ÎNCURAJARE ENERGETICĂ - ceai de fructe
Ce este in ceaiuri de fructe cel mai bun? Îl pot bea atat copii cat si seniorii, plăcut de toata lumea si arata foarte minunat. Ca si o încurajare energetica. Priviti-l cu atentie. Bucăți mari de mere,măceșe, coacăze,soc ... Bucurati-va de ele inainte sa le infuzati cu apă fierbinte. Vă răsplătește cu bucurie, savurand fiecare moment de ceai.
Compoziție
Bucăți de mere prăjite, Hibiscus, Soc negru, Coji de macese, Coacăză, Aroma, Coaja de portocala, Petale de trandafir, Acid citricInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Încurajarea Energeticcă este uimitor de roșu, are gust dulce și puteți găsi cu ușurință portocale și căpșuni.
Dacă aveți nevoie să vă răcoriți capul, creșteți energia ca și ceaiul cu gheață. Doar puneți ceai fierbinte pe cuburi de gheață, adăugați bucăți de fructe proaspete și poate o bucată de mentă sau de roiniță. În cazul în care trebuie să vă încălziți oasele, sorbiți-vă ceaiul fierbinte. Vă veți bucura și de el!
Originea ceaiului
Fructe, ierburi și chiar petale de trandafiri parfumate. Toți am folosit acest lucru pentru a crea un impuls special de energie. De ce special? Deoarece, în ciuda faptului că nu conține nici măcar un microgram de cofeină, vă va pune pe picioare după prima gustare. Compoziția de aromă se bazează pe acru proaspăt și tonuri plăcute dulci, toate ingredientele fiind ambalate cu antioxidanți, vitamine și minerale benefice.
Merele sunt considerate drept regina grădinilor și a dietei. El a scris în istoria sa de neșters primul păcat, iar în veacuri a devenit un simbol al puterii regale. Răutatea dulce este una dintre cele mai comune tipuri de fructe din Europa Centrală, iar producția anuală de mere crește anual - în 1980 au fost recoltate 34 de milioane de tone de mere. În general, fructele în formă de globuri sunt consumate în stare proaspătă, pot fi de asemenea uscate, fierte sau utilizate pentru fabricarea distilatului. Cel mai mare conținut de substanțe valoroase, desigur, este tras direct din copac. Cu toate acestea, nu sunt întotdeauna disponibile, deci este recomandabil să le păstrați, în mod ideal liofilizate. Așa-numitul îngheț păstrează nu numai compușii importanți, ci și culoarea, gustul și mirosul merelor. În mod specific, înțelegem vitaminele C, potasiul, calciul, magneziul și fosforul și antioxidanții care protejează celulele ADN.
Pe hibiscus, cei din Europa Centrală nu aleargă atât de des ca după mere, dar în regiunile subtropicale și tropicale cresc în multe locuri. Acesta este un arbust, un tufiș sau chiar un copac, care este deosebit de interesant cu flori mari de culoare roșie utilizate de medicina tradițională pentru a combate multe boli.Hibiscusul conține vitamina C și antioxidanți. Infuzia de hibiscus revigorează, elimină greutățile corpului și dezinfectează.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |