

Merișoare cu Cătină - ceai de fructe
Poate cunoașteți marmelada de merișoare, prăjitura cu merișoare sau tinctura de merișor. Dar ați încercat ceaiul de merișoare? În combinație cu mere, zmeură, cătină și multe alte bunătăți sănătoase? Cu siguranță ar trebui să încercați. Este plăcut dulce, ușor acrișor și puțin amărui. Exact așa cum să vă fie pe plac atât iarna cât și vara.
Compoziție
Mere, Hibiscus, Bucăți de morcov, Coaja de portocala, Merișor (merișor, zahăr) 6%, Aromă naturală, Cătina albă 2%, Zmeură, TrandafiriInfuzia și gustul ceaiului
Gustul principal al ceaiului de merişoare și cătină este dat tocmai de fructele de pădure mici și roșii. Merişoarele au un gust ușor amar, dar în amestecul de ceai sunt completate perfect de zmeura dulce, măr și morcov. De aceea, la final, ceaiul are un gust dulceag, cu accent acrişor datorită hibiscusului și ușor amar datorită merişoarelor. Infuzia este de un roșu deschis cu o aromă fructată și fină.
Acest ceai nu conține teină, de aceea poate fi consumat chiar și de copiii mici. Atenție la cei care suferă de alergii alimentare – ceaiul vărsat de merişoare și cătină conţine hibiscus, de altfel o plantă sănătoasă dar care, în cazuri excepţionale, poate provoca reacții adverse nedorite. Ceaiurile de fructe sunt extreaordinare preparate ca ceai cu gheață. Încercați ceaiul de merişoare și cătină cu gheață!
Originea ceaiului
Acest ceai vărsat este compus din fix zece ingrediente. Toate sunt achiziționate de la specialiști selectaţi din UE, care sunt axați pe prelucrarea fructelor, ierburilor și legumelor de cea mai înaltă calitate. Înainte de conservare, acordă o atenție sporită selectării materiei prime – mereu trebuie să provină din agricultură certificată, pentru prelucrare fiind acceptate doar bucățile nedeteriorate, care sunt tăiate în bucăți mai mari decât în mod obișnuit. Produsul final rezultat în urma liofilizării, respectiv congelare prin vid, este un fruct frumos, colorat, aromat şi gustos. Datorită procesului tehnologic relativ dificil produsul își păstrează 90% din vitamine și, de asemenea, aproape toate proprietăţile senzoriale. Pentru o experiență culinară și mai deosebită, am adăugat în ceai câteva picături de aromă naturală.
Nu este vorba de nimic sintetic pe bază de alcool. Aromele noastre naturale sunt mai scumpe decât cele folosite în mod obișnuit, dar îşi merită preţul. Persistă foarte mult în amestecul de ceai, îi adaugă echilibru, evidențiază mirosul natural și, în plus, nu produc arsuri la stomac.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.7 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe
