075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Kalabasa Egipt 120-150 ml

Cod: 1744

Simbol tradițional pentru prepararea ceaiului Maté. Kalabasa este făcuta dintr-un dovleac scobit. Este un material pur natural.

106,2 Lei cu TVA
89,2 Lei fără TVA
Vom livra marți, 27. 2. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Calabasa este decorată cu ornamente originale cu ajutorul focului. Deoarece este lucrată manual, fiecare calabasa este unică și are un model unic..

Volum: 120-150 ml

Cum se folosește calabasa naturală

Calabasa este un dovlecel scobit. Deoarece este un material pur natural, netratat cu conservanți, este necesar să acordăm puțină atenție și grijă acestui recipient tradițional destinat consumului de Yerba Maté. Acesta vă va răsplătit cu o durată lungă de utilizare și experiențe neobișnuite.

Efectuați curado înainte de prima utilizare

Cu siguranță nu trebuie să ratați acest „ritual de inițiere”. Datorită acestuia, veți scăpa de resturile de pulpă din calabasa și o veți pregăti astfel încât să ofere băuturii gustul dorit.

  1. Umpleți calabasa până la 2/3 cu frunze de Yerba Maté (puteți folosi frunze uscate sau deja infuzate) și turnați apă fierbinte peste ele.
  2. Lăsați calabasa să stea 12-24 de ore.
  3. Îndepărtați conținutul calabasei, clătiți cu apă călduță și răzuiți pereții interiori cu o lingură. Astfel veți îndepărta resturile de pulpă din recipient.
  4. Clătiți din nou calabasa cu apă călduță.
  5. Când dovleacul este curățat complet, puneți Yerba Maté uscat în el, turnați apă clocotită peste și lăsați să se odihnească timp de 24 de ore.
  6. Goliți conținutul calabasei, clătiți cu apă călduță și lăsați recipientul să se usuce bine.

Uscați bine la fiecare două zile

Pentru a preveni mucegăirea calabasei, lăsați să odihnească cel puțin o dată la 2 zile. După ce consumați băutura, clătiți recipientul cu apă călduță și puneți-l lângă calorifer sau la soare.

Puteți recunoaște mucegaiul după stratul negru închis cu un miros specific. Prezența mucegaiului este un motiv bun pentru înlocuirea calabasei cu o piesă nouă. Dar, atunci când este utilizată, poate apărea un strat gri-verde în interiorul dovleacului - acest strat nu reprezintă o problemă, se formează de la Yerba Maté.

Nu vă faceți griji dacă formează condens.

Puteți vedea inițial picături mici de apă pe pereți sau pe fundul calabasei. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la condens. Dovleacul este poros și durează ceva timp pentru ca porii să se închidă prin utilizarea calabasei. Dacă la început recipientul este prea umed, puneți-l pe o farfurie în timp ce consumați băutura.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YERBA MATE ELABORADO CON PALO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE ELABORADO CON PALO

Ce va ofera în America de Sud? Indiferent dacă vizitați un restaurant gourmet sau o familie săracă la marginea orașului, întotdeauna veti fi serviti cu un Mate cald. Comoara verde indiană la inceput o mestecau cu frunze de coca. Pentru că are mari abilități de stimulare, azi se foloseste la pregatirea ceaiului. În Argentina, Chile, Brazilia și Paraguay a devenit o băutură națională. Poate că va gasi loc si în casa voastra... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,2 Lei /250 g 19,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

ROOIBOS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS

Vorbele despre gustul minunat și efectele enorme pentru sănătate ale Rooibos sălbatic se răspândesc în întreaga lume. Din Africa de Sud, Cederberg a sosit în America, Asia și Europa. O plantă necunoscută care crește doar într-o zonă foarte mică, oferă o băutură, care nu este un ceai adevărat, dar popularitatea acesteia este foarte mare. Gustului său captivant si decent se supun toti in rapiditate! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,3 Lei /250 g 17,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde

Gustul puternic cu mangaierea fumurie așteaptă degustători curioși. Noul Gunpowder se pare ca nu se va încălzi prea mult în oferta noastră. Este favorizat de toti, mai ales de cei care se trezesc cu greu dimineața. Și sincer - si noi suntem printre cei care se trezesc greu. Deci, nu ezitați și puneti in coșul de cumpărături Templ of Heaven. Templul plăcerii cerești nu va dezamagi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
56,5 Lei /250 g 22,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 27. 2. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »