

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Calabase
Calabasa, un recipient din dovlecel scobit (numit guampa sau porongo), este un accesoriu esențial pentru oricare iubitor al puternicului Yerba Maté. Ritualul sud-american al consumului băuturii din frunze YErba mate îndeamnă la predarea prietenoasă a unei calabase mai multor persoane. Ceaiul se bea… descriere completă

KALABASA MARO-260 ml

Calabasa naturală 200-400 ml

JAPAN KABUSECHA KIRISHIMA BIO - ceai verde

CALABASA CU MODEL 150-250 ml - 1 buc.

Kalabasa Legenaria 120-150 ml

Kalabasa Egipt 120-150 ml

Kalabasa Egipt 120-150 ml

KALABASA ESMERALDA 150-350 ml - 1 buc.
Calabase
Calabasa, un recipient din dovlecel scobit (numit guampa sau porongo), este un accesoriu esențial pentru oricare iubitor al puternicului Yerba Maté. Ritualul sud-american al consumului băuturii din frunze YErba mate îndeamnă la predarea prietenoasă a unei calabase mai multor persoane. Ceaiul se bea cu un pai numit bombilla închis la capăt cu un filtru.
Calabasa este realizată dintr-un material natural, și de aceea este necesar să se acorde o anumită atenție întreținerii ei. Înainte de prima utilizare este recomandată așa numita întărire a calabasei. Dovleacul trebuie clătit cu apă curată după fiecare utilizare și lăsat să se usuce bine. Conform tradiției, în cazul ceaiului Yerba Maté, este total nepotrivit să puneți zahăr în băutură sau să așteptați ca Maté să se răcească.