075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Calabasa naturală 200-400 ml

Cod: 1217

Simbol tradițional pentru prepararea ceaiului Maté. Kalabasa este făcuta dintr-un dovleac scobit. Este un material pur natural.

85,7 Lei cu TVA
72,0 Lei fără TVA
Vom livra marți, 19. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Calabasa este decorată cu ornamente originale cu ajutorul focului. Deoarece este lucrată manual, fiecare calabasa este unică și are un model unic..

Volum: 200 - 400 ml

Cum se folosește calabasa naturală

Calabasa este un dovlecel scobit. Deoarece este un material pur natural, netratat cu conservanți, este necesar să acordăm puțină atenție și grijă acestui recipient tradițional destinat consumului de Yerba Maté. Acesta vă va răsplătit cu o durată lungă de utilizare și experiențe neobișnuite.

Efectuați curado înainte de prima utilizare

Cu siguranță nu trebuie să ratați acest „ritual de inițiere”. Datorită acestuia, veți scăpa de resturile de pulpă din calabasa și o veți pregăti astfel încât să ofere băuturii gustul dorit.

  1. Umpleți calabasa până la 2/3 cu frunze de Yerba Maté (puteți folosi frunze uscate sau deja infuzate) și turnați apă fierbinte peste ele.
  2. Lăsați calabasa să stea 12-24 de ore.
  3. Îndepărtați conținutul calabasei, clătiți cu apă călduță și răzuiți pereții interiori cu o lingură. Astfel veți îndepărta resturile de pulpă din recipient.
  4. Clătiți din nou calabasa cu apă călduță.
  5. Când dovleacul este curățat complet, puneți Yerba Maté uscat în el, turnați apă clocotită peste și lăsați să se odihnească timp de 24 de ore.
  6. Goliți conținutul calabasei, clătiți cu apă călduță și lăsați recipientul să se usuce bine.

Uscați bine la fiecare două zile

Pentru a preveni mucegăirea calabasei, lăsați să odihnească cel puțin o dată la 2 zile. După ce consumați băutura, clătiți recipientul cu apă călduță și puneți-l lângă calorifer sau la soare.

Puteți recunoaște mucegaiul după stratul negru închis cu un miros specific. Prezența mucegaiului este un motiv bun pentru înlocuirea calabasei cu o piesă nouă. Dar, atunci când este utilizată, poate apărea un strat gri-verde în interiorul dovleacului - acest strat nu reprezintă o problemă, se formează de la Yerba Maté.

Nu vă faceți griji dacă formează condens.

Puteți vedea inițial picături mici de apă pe pereți sau pe fundul calabasei. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la condens. Dovleacul este poros și durează ceva timp pentru ca porii să se închidă prin utilizarea calabasei. Dacă la început recipientul este prea umed, puneți-l pe o farfurie în timp ce consumați băutura.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BOMBILLA - bambus - 1buc
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BOMBILLA - bambus - 1buc

Simbol tradițional pentru consumul de ceai Maté. Este un instrument tradițional al indienilor din America de Sud care au băut maté cu ajutorul bombillei. Bombilla este fabricată din bambus. Este un material pur și natural. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
24,5 Lei cu TVA
Vom livra marți, 19. 12. 2023

YERBA MATE ROASTED PREMIUM
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE ROASTED PREMIUM

Ce este Mandragora pentru Asia, aceea este Maté pentru America de Sud. Cu puțină exagerare, desigur. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că și-a câștigat porecla de „aur verde indian” sau „plantă magică”. Ca și ritual ceaiul din frunzele de plantei Yerba Mate din Paraguay se bea de mii de ani, iar în Argentina nu veți găsi o persoană care să nu fi gustat măcar. Ajută la alungarea nu numai a oboselii, ci și a foamei. Încercați versiunea premium de Maté prăjit ca un… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,2 Lei /250 g 28,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023

BOMBILA DIN INOX CU PERIUȚĂ DE CURĂȚARE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BOMBILA DIN INOX CU PERIUȚĂ DE CURĂȚARE

Bombilla tradițională ușor profilată din oțel inoxidabil. Bombilla este potrivită pentru consumul tuturor tipurilor de Yerba Mate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
56,6 Lei cu TVA
Vom livra marți, 19. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »