

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe
Mango ... Mirosirea acestui ceai de fructe vă va forța să închideți ochii pentru o clipă. Linisti respirația și lăsați imaginația să facă ceea ce stie cel mai bine. Poate că vă va duce undeva în Asia de Sud, unde aceste fructe dulci au fost cultivate cu mii de ani în urmă. Sau în Andaluzia, unde se recoltează astăzi. În orice caz, veți trai o experiența înălțătoare. Apoi, va fi doar un pas pentru a savura ceașca cu Mango strălucitor.
Compoziție
Ananas confiate (ananas, zahăr), Mango confiate (mango, zahăr) 30%, Clin de portocala, Bucăți de căpșuni, Flori de gălbenele, Șofrănel, Vitamina C, E, B6, B1, B12, acid folic, biotină, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Mango luminos oferă o infuzie de culoare galben deschis până la portocaliu deschis. Aroma băuturii este deosebit de netedă. Combină tonurile dulci și acide ale fructelor. Când este gustat, compoziția este foarte armonioasă și delicată, ușor citrică.
Originea ceaiului
Ingredientele din care am amestecat strălucitor Mango provin de la un furnizor european. Fructele au fost conservate prin așa-numita liofilizare, adică uscare prin înghețare. Este un proces tehnologic unic bazat pe sublimarea apei înghețate la presiune și temperatură joasă. Se folosește pentru materiale care pot deteriora temperatura. În cazul bucăților de fructe, apropo, foarte mare, liofilizarea este o garanție a conservării vitaminelor și a altor beneficii pentru sănătate, dar și a culorii, mirosului și gustului natural.
Plantele au fost uscate în condiții foarte stricte și au fost depozitate și ele. Toate materiile prime din ceaiul Mango este un produs al agriculturii ecologice și, prin urmare, nu conține substanțe nocive.
Dacă sunteți interesat de detaliile ingredientului principal al ceaiului, dorim să spunem că mango-ul este unul dintre cele mai cultivate fructe din lume. Popularitatea sa a fost adusă chiar la el prin numele împăratului fructelor sau al fructelor zeilor. Fructele de copaci de mangrove, de 35-40 de metri înălțime, au fost menționate pentru prima dată în scris în 1510 în textul italian al lui Ludovico di Varthema.
Mango a fost inițial cultivată în sudul și sud-estul Asiei. Se spune că oamenii l-au cunoscut în secolul al IV-lea î.Hr. Se descurcă bine în condiții climatice tropicale și subtropicale. Astăzi sunt marii producători din India, China, Spania, dar și America, Africa, Australia sau Coreea de Sud.
Fructele mature de manga pot varia în funcție de culoare - sunt galben, portocaliu, roșu sau verde. Ele sunt de obicei dulci și au gusturi precum prune, pepeni de ananas sau avocado. Ele sunt folosite pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare și băuturi. Manga imatur este procesată în găini, tratată ca legume. Conservele de fructe pot fi consumate direct, uscate, adăugate la deserturi și altele asemenea.
Din punct de vedere nutrițional, mango conține vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E și K. De asemenea, este evaluat pentru conținutul ridicat de potasiu, calciu și magneziu.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 13 kJ / 3kcal |
Grăsimi: | 0.1 |
din care saturați: | 0.1 |
Carbohidrați: | 0.7 |
din care zaharuri: | 0.6 |
Proteină: | 0.1 |
Sare: | 0.01 |
2. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ICE TEA DRAGON RACORITOR - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
