075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe

Cod: 909
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Mango ... Mirosirea acestui ceai de fructe vă va forța să închideți ochii pentru o clipă. Linisti respirația și lăsați imaginația să facă ceea ce stie cel mai bine. Poate că vă va duce undeva în Asia de Sud, unde aceste fructe dulci au fost cultivate cu mii de ani în urmă. Sau în Andaluzia, unde se recoltează astăzi. În orice caz, veți trai o experiența înălțătoare. Apoi, va fi doar un pas pentru a savura ceașca cu Mango strălucitor.

Pachete mari:
Pachete mici:
88,6 Lei /250 g 35,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Fructe, Dulceag
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Ananas confiate (ananas, zahăr), Mango confiate (mango, zahăr) 30%, Clin de portocala, Bucăți de căpșuni, Flori de gălbenele, Șofrănel, Vitamina C, E, B6, B1, B12, acid folic, biotină, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Mango luminos oferă o infuzie de culoare galben deschis până la portocaliu deschis. Aroma băuturii este deosebit de netedă. Combină tonurile dulci și acide ale fructelor. Când este gustat, compoziția este foarte armonioasă și delicată, ușor citrică.

Originea ceaiului

Ingredientele din care am amestecat strălucitor Mango provin de la un furnizor european. Fructele au fost conservate prin așa-numita liofilizare, adică uscare prin înghețare. Este un proces tehnologic unic bazat pe sublimarea apei înghețate la presiune și temperatură joasă. Se folosește pentru materiale care pot deteriora temperatura. În cazul bucăților de fructe, apropo, foarte mare, liofilizarea este o garanție a conservării vitaminelor și a altor beneficii pentru sănătate, dar și a culorii, mirosului și gustului natural.

Plantele au fost uscate în condiții foarte stricte și au fost depozitate și ele. Toate materiile prime din ceaiul Mango este un produs al agriculturii ecologice și, prin urmare, nu conține substanțe nocive.

Dacă sunteți interesat de detaliile ingredientului principal al ceaiului, dorim să spunem că mango-ul este unul dintre cele mai cultivate fructe din lume. Popularitatea sa a fost adusă chiar la el prin numele împăratului fructelor sau al fructelor zeilor. Fructele de copaci de mangrove, de 35-40 de metri înălțime, au fost menționate pentru prima dată în scris în 1510 în textul italian al lui Ludovico di Varthema.

Mango a fost inițial cultivată în sudul și sud-estul Asiei. Se spune că oamenii l-au cunoscut în secolul al IV-lea î.Hr. Se descurcă bine în condiții climatice tropicale și subtropicale. Astăzi sunt marii producători din India, China, Spania, dar și America, Africa, Australia sau Coreea de Sud.
Fructele mature de manga pot varia în funcție de culoare - sunt galben, portocaliu, roșu sau verde. Ele sunt de obicei dulci și au gusturi precum prune, pepeni de ananas sau avocado. Ele sunt folosite pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare și băuturi. Manga imatur este procesată în găini, tratată ca legume. Conservele de fructe pot fi consumate direct, uscate, adăugate la deserturi și altele asemenea.

Din punct de vedere nutrițional, mango conține vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E și K. De asemenea, este evaluat pentru conținutul ridicat de potasiu, calciu și magneziu.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 13 kJ / 3kcal
Grăsimi: 0.1
din care saturați: 0.1
Carbohidrați: 0.7
din care zaharuri: 0.6
Proteină: 0.1
Sare: 0.01
Ajutați pe alții să aleagă:

2. 3.

Evaluare: excelent
Ceai fantastic. Niciodată nu mi-a plăcut foarte mult Mango, mi s-a părut foarte aromat și exotic și cu atât mai mult am fost curioasa despre acest ceai. Am fost impresionata de culoarea infuziei. Am incercat pe Mango și nu regret. Un miros uluitor de dulce și acru - si imediat imi sa facut pofta de el. Și culoarea lui este superba. Pur și simplu iubesc acest ceai dupa prima inghititura.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ICE TEA PARĂ DE GHEATĂ - CEAI DE FRUCTE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ICE TEA PARĂ DE GHEATĂ - CEAI DE FRUCTE

Dacă vara este sinonim cu odihna, apa, cărțile bune și sportul, atunci ar trebui să adăugați la ea mirosul de pere coapte și vanilie. Desigur, cu gheață și fructe proaspete. Exact acest lucru poate fi ceaiul vostru cu gheață, un hit în acest sezon. Pregătiți-va cel mai mare ceainic pe care-l găsiți acasă.Vor consuma chiar și copii! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,9 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

15% JOS
PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

Ati fost vreodată intr-o livada de piersici? Într-o după-amiază caldă, când fructele dulci și grele se coc și cântă greierii de pretutindeni? Noi da. Și imediat am stiu că pur si simplu avem nevoie de ceaiul natural de piersici. Sa nu fim monotematici, am adaugat nucă de cocos și bucăți de mere. Când mirositi ca și cum ati fi din nou în acel loc magic unde canta greierii si miros piersicile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,7 Lei /250 g 51,6 Lei /250 g 20,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »