Miracolul grapefruitului - ceai de fructe
Atâtea vitamine într-o singură cană! Răsfățați-vă oricând doriți cu mere, morcovi, sfeclă, grepfruit și caise. Amestecul de ceai special alcătuit, îmbogățit cu multivitamine, este excelent pentru atât pentru încălzire cât și pentru răcorire. Nu există o perioadă a anului în care să nu se potrivească. De asemenea, puteți pregăti ceaiul Miracolul grapefruitului pentru copii la gustare. Nici măcar nu vor observa că nu l-ați îndulcit.
Compoziție
Bucăți de mere, Bucăți de morcov, Iarba de lamaie, Aromă naturală, Svecla rosie, Vitamina C, Nicotinamidă, Maltodextrină, Vitamina E, Acid pantotenic, Vitamina B6, Riboflavină, Tiamină, Acid folic, Biotină, Vitamina B12, Floare de sofrănel, Bucăți de grapefruit 2%, CaisaInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Miracolul grapefruitului are exact gustul după cum este și denumirea lui. Ca o băutură răcoritoare, care revigorează (chiar și fără teină), întărește și aduce beneficii tuturor celulelor din organism. Amestecul de ceai are gust plăcut de fructe proaspete de grapefruit completate cu note de mere dulci și morcovi.
Originea ceaiului
Am adus toate ingredientele pentru ceaiul Miracolul grapefruitului de la un furnizor european dovedit. Datorită acestui lucru, vă puteți baza pe cea mai înaltă calitate - au fost cultivate, prelucrate și transportate cu grijă deosebită. Au păstrat maximum de substanțe benefice pentru sănătate precum și gustul, aroma și culoarea lor naturală.
Să începem cu grapefruit (Citrus), fructe citrice care cresc de exemplu în Spania, Turcia, Florida sau California. Arborii de grapfruit au de obicei aproximativ 10 metri înălțime, frunze lungi mereu verzi. Fructele lor sunt sferice, cu coaja galbenă și pulpa suculentă împărțită în mai multe bucăți. Dintr-un copac pot fi recoltate până la 700 de kilograme de fructe de grapefruit dulce- amărui.
Conțin vitaminele C, B1 și K și sunt, de asemenea, bogate în potasiu și flavonoide. Sunt folosite pentru consum direct, ca ingredient pentru salate, pentru a prepara băuturi sau pentru a pregăti o varietate de preparate. Prin presarea cojilor de fructe de grapefruit proaspete se poate obține un ulei cu un miros foarte puternic, care este folosit in industria cosmetică sau aromoterapie.
De menționat, de asemenea, sfecla – o legumă relativ „obișnuită” cu proprietăți extraordinare. Sfecla roșie (Beta vulgaris) este răspândită în Asia, Europa și America de Nord. Oamenii cunosc probabil planta bienală, cu un bulb mare, roșu, de mai bine de 3.000 de ani. Există dovezi că era căutată deja în Roma antică, atât în bucătării, cât și în combaterea diferitelor boli. Astăzi, sfecla roșie se numără printre așa-numitele superalimente, în principal datorită conținutului ridicat de pigment de betaină și colorant de betanină. Sfecla rosie este bogată și în potasiu, calciu și sodiu sau magneziu, conține si vitamina C și vitaminele din grupa B.
În al treilea rând, să aruncăm o privire mai atentă la caise, care sunt deosebit de bogate în potasiu, fosfor și calciu și sunt apreciate pentru gustul lor deosebit și utilizarea pe scară largă. Caisele sunt fructele arborelui de cais (Prunus armeniaca) originar din China. Astăzi, sunt cultivate practic peste tot în Europa Centrală și de Sud. Din fructele rotunde, care se consumă cel mai adesea proaspete, se pot prepara gemuri, dulcețuri, băuturi, chiar și alcoolice, sau se pot usca.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se toarnă apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită).
Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |