075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Pentru o familie fericită - cutie cadou 150g

Cod: 2000

Fie că îl savurați fierbinte sau cu gheață, vă va încânta întotdeauna cu gustul său perfect și aroma sa minunată. Acest amestec de ceai din honeybush, rooibos, fructe de soc și afine va fi apreciat atât de copiii mici, cât și de părinții și bunicii lor. Nu conține cofeină, dar ceea ce nu-i lipsește sunt vitaminele și mineralele. Exact cele care sunt benefice pe tot parcursul anului.

69,2 Lei cu TVA
63,5 Lei fără TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Rooibos, Honeybush, Soc negru, Afine 2%, Floare de albăstrea, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Amestecul de ceai Cupcake de afine oferă o infuzie de culoare roșie-portocalie care are gust (desigur) de afine și poate semăna cu popularele prăjiturele. De ce? Pentru că afinele completează rooibos-ul și honeybush-ul dulce, care se numără printre plantele lipsite de orice aciditate sau astringență. Fructele de soc oferă subtonuri de prospețime.

Acest ceai poate fi preparat cald și are un gust excelent sub formă de ice tea.

Originea ceaiului

Afinele sunt cunoscute ca un superaliment și nu ne surprinde. De fapt, afinele conțin o cantitate uriașă de substanțe interesante - de la vitaminele C, A și B până la minerale și antociani. Datorită acestora, afinele au o culoare albastră atât de frumoasă.

Botaniștii clasifică afinul (Vaccinium myrtillus) în familia Ericaceae. Tufele dese de afine se găsesc de obicei în locuri umede, pe soluri mai acide și la altitudini mai mari. Afinul este cel mai răspândit în nordul Europei și poate fi găsit și în Islanda sau în Caucaz. Nu este nevoie să descriem pentru ce poate fi folosit acest fruct dulce și rotund. Suntem cu toții familiarizați cu gemul de afine, plăcinta cu afine, găluștele cu afine și ceaiul de afine.

Honeybush este celălalt ingredient esențial în ceaiul Cupcake de afine. Așa-zisul „ceai care nu este ceai” adaugă o dulceață și o finețe frumoasă băuturii. Este vorba de frunzele fermentate, asemănătoare unor ace, ale arbustului Cyclopia intermedia. Acesta crește exclusiv în sălbăticia Africii de Sud și nu poate fi cultivat nicăieri altundeva în lume. Necesită condiții specifice de sol și climaterice și este extrem de sensibil la poluarea industrială.

În cele din urmă, să trecem la rooibos, adesea numit ceaiul Redbush. Și acesta este originar din Africa de Sud, dar, spre deosebire de honeybush, este cultivat de fermieri în America, Europa și Asia. Se culege din arborele de ceai din Cape (Aspalathus linearis), un arbust ale cărui frunze și crengi sunt supuse fermentației, ceea ce îi conferă o frumoasă culoare mahon și un gust dulce.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 4 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0.1 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.1 g
din care zaharuri: 0.1 g
Proteină: 0.1 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe

Căutați un elixir de tinerețe și frumusețe? Încercați ceaiul nostru - o combinație cuceritoare de proprietăți antioxidante, regenerative și benefice de afine, pere,cătină, fructe de pădure, ananas, papaya și afine este îmbogățită cu magia miraculoasa de kiwi și goji. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,2 Lei /250 g 31,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante

Ati făcut o baie frumoasă? Ati numărat toate oile? Ati pregătit planul pentru a doua zi? Dacă somnul nu vrea să vină, ar fi bine să puneti mana pe plante. Roinita care linisteste, nana menta relaxantă și mușețelul de regenerare vă vor trimite in lumea visurilor una două. Dimineața o veti intampina, proaspăt, relaxat și energic. Nu credeți? Probabil că incă nu ați încercat ceaiul Capul somnoros. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,0 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »