Armonia corpului și a sufletului - cutie cadou 150g
Amestecul armonios de ceai verde, mango și afine vă transportă în mijlocul verii, într-o grădină plină cu fructe și cântecul păsărilor. Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de fiecare înghițitură. Redă energia, luminează fața și intărește mintea.
Compoziție
Ceai verde Sencha, Mango confiate (mango, zahăr) 25%, Afine 5%, Aromă naturală, AlbăstreaInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde Mango cu afine se potrivește pe deplin cu numele său. Are un gust exact ca și cum ați mușca într-o bucată mare de fruct tropical zemos acoperit cu fructe de pădure. În plus, adăugați prospețimea plăcută a frunzelor de ceai și veți avea o băutură potrivită pentru a fi consumată pe parcursul zilei întregi (și tot anul). Infuzia are o culoare galbenă deschisă, iar aroma este fructată, plăcută.
Originea ceaiului
A avea informații despre locul în care provine ceaiul este bine din mai multe motive. Unul poate fi satisfacerea unei simple curiozități, cealaltă este asigurarea că ingredientele de proastă calitate nu au ajuns în ceașcă. De aceea nu vă ascundem nimic ...
Sencha verde este un ceai de origine japoneză, cu toate acestea, Sencha chinezesc este, de asemenea, de foarte bună calitate. Ceaiul caracterizat prin frunze mate aplatizate aparține ceaiurilor tradiționale și extrem de populare. Acest lucru se datorează gustului și aromelor sale delicate, discrete, precum și datorită polifenolilor, care ajută la menținerea condiției fizice și mentale. Să adăugăm că ceaiurile verzi conțin și cantități mai mici de teină, dar totuși acestea au un efect ușor stimulativ, sunt benefice pentru funcțiile cognitive și ascut simțurile.
Cum se produce Sencha de fapt? Întregul proces începe pe plantație, când trebuie culese (de obicei cu mâna) frunzele arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) și apoi trebuie lăsate să vestejească pentru un timp scurt. Spre deosebire de ceaiurile clasice chinezești, ceaiul se expune apoi la abur, nu se încălzește în tigăi. Expunerea scurtă și repetată a ceaiului la temperaturi ridicate oprește oxidarea enzimelor și păstrează aroma naturală în frunze. În cele din urmă, frunzele trebuie să fie modelate prin pliere, uscate, sortare și ambalate.
Fructele merg bine cu ceaiul verde. De data aceasta am pus mango, fructul dulce al unui pom tropical. Habitatul său original ar trebui să fie Asia de Sud-Est; surprinzător este faptul că pomii de mango cresc pe Pământ aparent de 25 sau chiar 30 de milioane de ani. Fructele, așa cum le cunoaștem astăzi, tind să fie ovale, cu multă pulpă, care ascunde semințe necomestibile la mijloc. Pulpa suculentă este bogată în vitaminele din grupa B, vitamina C, A și E, dar și caroten, potasiu și magneziu.
Afinele provin dintr-o zonă complet diferită, de la un arbust denumit afin. Arbustul de dimensiuni mai mici se găsește în pădurile europene, dar îl putem întâlni și în Islanda sau nordul Mongoliei. Fructele rotunde albastre se culeg pentru un gust minunat, dulce, în același timp fiind utilizate și în protejarea sănătății. Conțin antioxidanți, carotenoizi, vitamina C, vitamine din grupa B și minerale ca de exemplu, mangan, potasiu, fier și alte minerale importante.
Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0,5 g |
din care saturați: | 0,1 g |
Carbohidrați: | 0,5 g |
din care zaharuri: | 0,4 g |
Proteină: | 0,5 g |
Sare: | 0,01 g |