075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Pentru o zi plină de zâmbete - cutie cadou 190g

Cod: 1997

Dolce vita! O viață dulce și plină de momente frumoase aduce ceaiul compus din ananas, mango, căpșuni și mere. Opriți-vă pentru o clipă, mirosiți ceașca de ceai... și zâmbetul va apărea imediat. Fructele liofilizate și-au păstrat toate proprietățile extraordinare, inclusiv vitaminele și antioxidanții. Un motiv în plus să iubiți acest ceai.

66,1 Lei cu TVA
60,7 Lei fără TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Bucăți de ananas, Mango 24%, Bucăți de mere, Bucăți de măr alb, Bucăți de portocale, Bucăți de căpșuni, Flori de gălbenele, Aromă naturală, Șofrănel

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe vrac Mango unic oferă o infuzie galben deschisă cu aromă foarte atractivă după preparare. Gustați, și ne veți da dreptate, veți spune că gustul este și mai bun decât mirosul. Compoziția armonioasă de fructe exotice, cu mere și căpșuni preferate își va cucerii fanii încă de la prima înghițitură.

Mango unic poate fi servit ca o băutură caldă, dar și sub formă de ceai cu gheață. Pregătiți-l ca de obicei și turnați-l peste cuburi de gheață. Decorați cu fructe proaspete.

Originea ceaiului

Unique Mango este un amestec de ingrediente unice. Fructele au fost uscate prin liofilizare, adică prin înghețare. Metoda unică de conservare păstrează integral atât proprietățile senzoriale, cât și beneficiile maxime pentru sănătate. Fructele liofilizate după hidratare au un aspect, miros și gust ca și al fructelor proaspete.

Deoarece fructul de mango joacă rolul principal în acest ceai de fructe, îi acordăm câteva rânduri. Fructul pomului de mango, un copac mereu verde originar din Asia, poate cântări până la 2 kilograme. Cel mai frecvent greutatea sa este între 300-500 de grame. De obicei, are o formă ovală, coajă verde sau verde-galbenă și o pulpă galbenă. Gustul său poate fi comparat cu cel al unei piersici. Mango este foarte suculent, dulce și plin de savoare. În plus, conține și multe substanțe valoroase care ajută la combaterea, de exemplu, a tulburărilor psihice, de imunitate sau a problemelor de vedere.

Potrivit botaniștilor, pomul de mango provine din sudul și sud-estul Asiei. A apărut în urmă cu 25-30 milioane de ani pe Pământ.

Al doilea ingredient esențial al ceaiului Mango unic este ananasul. Fructele de ananas conțin bromelaină, care contribuie la descompunerea proteinelor. Mai mult decât atât, este foarte gustos și suculent, deci nu e de mirare că și-a găsit locul pe majoritatea meselor europene, chiar dacă ananasul este originar din zonele tropicale și subtropicale.

Pentru a nu lăsa deoparte reprezentanții plantelor europene în acest ceai, am ales gălbenelele – o plantă medicinală, pe care mulți grădinari o cultivă pentru frumusețe și beneficii. Planta cu florile sale galben-portocalii este cunoscută ca și condiment care înlocuiește șofranul si este utilizată pe scară largă în medicina tradițională. Florile, frunzele și tulpina de gălbenele au proprietăți vindecătoare.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

Ati fost vreodată intr-o livada de piersici? Într-o după-amiază caldă, când fructele dulci și grele se coc și cântă greierii de pretutindeni? Noi da. Și imediat am stiu că pur si simplu avem nevoie de ceaiul natural de piersici. Sa nu fim monotematici, am adaugat nucă de cocos și bucăți de mere. Când mirositi ca și cum ati fi din nou în acel loc magic unde canta greierii si miros piersicile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,7 Lei /250 g 51,6 Lei /250 g 20,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

O ZI PLINĂ DE ENERGIE - ceai de plante 160g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

O ZI PLINĂ DE ENERGIE - ceai de plante 160g

Furnizează vigoare pentru întreaga zi. Dimineață provocatoare, zi obositoare, lipsă de energie seara? Scăpați de oboseală și griji, răsfățați-vă cu un aflux de energie și dorința de a petrece ziua la maximum. Datorită stimulantului Yerba Maté, a semințelor de guarana și datorită plantelor, veți obține energie pentru fiecare activitate, pe care o oferă viața. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
58,0 Lei cu TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024

Pentru relaxare șI confort - cutie cadou 130g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Pentru relaxare șI confort - cutie cadou 130g

Ceaiul din plante cu gust de afine și lavandă poate face puțină magie - de la prima înghițitură vă transportă într-o grădină liniștită, creată pentru relaxare și contemplare. Amestecul conține, de asemenea, mere, lapacho, flori de tei și hibiscus. Așadar, este evident că are darul de a liniști agitația din fiecare zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
65,6 Lei cu TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »