075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Pentru relaxare șI confort - cutie cadou 130g

Cod: 1996

Ceaiul din plante cu gust de afine și lavandă poate face puțină magie - de la prima înghițitură vă transportă într-o grădină liniștită, creată pentru relaxare și contemplare. Amestecul conține, de asemenea, mere, lapacho, flori de tei și hibiscus. Așadar, este evident că are darul de a liniști agitația din fiecare zi.

65,6 Lei cu TVA
60,2 Lei fără TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Bucăți de mere, Malț de orz, Hibiscus, Lapacho Matto Grosso, Aromă naturală, Iarba de lamaie, Flori de malva, Flori de tei, Flori de lavandă, Floare de albăstrea, Afine, Aromă naturală de caise

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de plante Adiere de lavandă are o culoare roșie distinctivă, datorită prezenței hibiscusului. Însă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aciditatea tipică a hibiscusului. Am combinat amestecul de ceai pentru a echilibra cât mai mult posibil aromele. În ceai veți recunoaște cu siguranță mai ales lavanda, afinele dulci și merele, iar hibiscusul conferă compoziției prospețimea dorită. Și pentru ceaiul că conține și iarbă de lămâie (lemongrass), flori de tei și malț de orz, veți observa și note plăcute de caise.

Originea ceaiului

Deoarece două ingrediente joacă un rol major în acest amestec de ceai, le dedicăm următoarele rânduri - florile de lavandă și fructele de afine.

Știați că lavanda aparține aceleiași familii botanice ca și urzica moartă? Și că uleiul esențial de lavandă conține peste 100 de compuși cu efecte extraordinare? Sau că vechii greci sau romani credeau în puterea purificatoare a băilor de lavandă? Lavanda (Lavandula) este, pe scurt, o plantă cu multe utilizări și beneficii interesante.

O cunoaștem bine și din regiunile noastre ca un tufiș cu o înălțime de 20-60 de centimetri, cu frunze argintii, stufoase și flori violete distincte, puternic parfumate. Lavanda crește mai ales în zone uscate, cu multă lumină solară. Nu tolerează habitatele umede, zonele umbrite, fără flux natural de aer. Se dezvoltă bine nu numai în Europa Centrală și de Sud, dar și în părțile nordice ale Africii și Indiei. După cum am menționat deja, oamenii de știință au identificat terpene, polifenoli și flavonoide în plantele de lavandă. Efectele relaxante sunt atribuite terpenelor - în special linalolului și acetatului de linalil. Acesta este motivul pentru care uleiurile, ceaiurile, infuziile și unguentele de lavandă sunt foarte populare ca ajutoare pentru un somn sănătos, pentru o digestie normală, pentru starea normală a articulațiilor și a sistemului cardiovascular.

Ca și lavanda, afinele pot fi considerate, de asemenea, un adevărat dar al naturii. Fructele albastre ale arbustului numit afin (Vaccinium myrtillus) sunt bogate în vitaminele C și B și conțin, de asemenea, provitamina A, magneziu, mangan, fier, potasiu, zinc și alte elemente. Așadar, un antioxidant prin excelență! Afinele sunt una dintre preferatele nu numai ale cofetarilor, dar și a fitoterapeuților. Aceștia le folosesc pentru a restabili funcția normală a sistemului urinar și cardiovascular, precum și starea normală a articulațiilor și ligamentelor.

Afinele se găsesc în Europa Centrală, Islanda, în părțile nordice ale Chinei și în Mongolia. Este interesant câte denumiri populare are afinul. Se numește, de exemplu, afin de munte, afin negru, afene, asine, coacăz, merișor de munte, pomușoară.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 13 kJ / 3 kcal
Grăsimi: 0.1 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.7 g
din care zaharuri: 0.3 g
Proteină: 0.1 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe

Nouă din zece cunoscători aleg Ispita de vișine. Și cel al zecelea? A ales o altă delicateasă delicioasă din oferta noastră de ceai. Cu siguranță nu a făcut o greșeală. Ceaiurile vrac sunt pasiunea noastră, indiferent dacă le pregătim din fructe sau din soiuri rare de ceai. Delicatesa din visine rămâne în orice moment foarte placută. Faceți cunoștință cu armonia inofensivă, stafide, hibiscus și vișine. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe

Excelent, răcoritor, popular. Aveti nevoie sa stiti mai multe despre fructul numit moringa? Dacă da, adăugăm informații că pe lângă frunzele copacului discret, cu efecte extraordinare, conține și mere, morcovi, sfeclă roșie, stafide, ananas sau papaya. Apoi ajunge doar sa adaugăm recomandarea noastra: Pregătiți-l sub formă de ceai cu gheață. Scăpați de sete și de multe boli. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,2 Lei /250 g 28,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IASOMIE - ceai verde

Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »