

PIERSICĂ CU ANANAS - ceai de fructe
Fierbinte? Rece? Ceainic? Cana? Singuri? Cu vecinii? Ceaiul de fructe il puteti savura in o suta de moduri. Piersica cu ananas vă va gusta in fiecare sezon și în fiecare situație. Aroma proaspata de fructe proaspete va bucura mulți iubitori de ceaiuri de fructe de calitate. Bucățile mari de piersici, ananas, papaya și mere sunt amestecate pentru momentele voastre placute și odihnă.
Compoziție
Bucăți de măr, Ananas confiate (ananas, zahăr) 12%, Papaya confitata (papaya, zahar), Piersic 5%, Fulgi de morcov, Aromă naturală, Granulat de mango (sirop de glucoză, grâu), Granulat de fructe de pasiune (sirop de glucoză, grâu, concentrat de fructe de pasiune, caise, amidon de cartofi)Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe are o culoare galbenă. Imediat după atingerea cu apă caldă, are o aromă uimitor de fructată. Nu dezamăgește gustul ceaiului - așa cum sugerează și numele, este ananas-piersic. Și atât de dulce încât mierea sau zahărul pot fi lăsate în dulap.
Originea ceaiului
Fructe de ceai Piersică și ananas este amestecat cu ingrediente de cea mai buna calitate pentru care conducem catre un furnizor european dovedit. Și raportul lor a fost selectat și testat în compoziție și testat pentru a pregăti ceai parfumat, gustos și sănătos.
Ananasul este unul dintre ingredientele principale ale ceaiului, deci da-i puțină atenție. Fructele tropicale provin dintr-un ananas târâtor, de aproximativ 1,5 metri înălțime, cu frunze lungi și ascuțite pe margine. Ananasul provine din Brazilia și din Paraguay, în prezent cresc în America Centrală, Africa de Sud, Australia și India. De obicei, plantațiile sunt cultivate pe plantații. Fructele (sorosis specific) conține vitaminele A, B1, B2 și C, precum calciu, fosfor, fier si potasiu. Dar cele mai multe pixuri sunt enzime de rodie pentru o digestie buna.
Piersicile, numite anterior Madagascar, merele persane sau albinele, originară din China. De acolo, oamenii se răspândesc în Persia, în secolul al 10-lea până în Anglia și în secolul al XVII-lea în America. Actualii mari producători de piersici sunt Italia și Spania. fructe sferic cu coaja pufoasă usor este bogat in calciu, potasiu, magneziu, zinc, sodiu și fier, vitaminele vor conține vitamina A, vitamina B3 si C.
Papaya este, probabil, acasă în America Centrală. O planta masiva cu fructe comestibile mari creste pana la 10 metri. Boabele sferice sau alungite care cresc pentru al treilea an sunt populare cu enzima digestivă papain. Papaya conține, de asemenea, sodiu, magneziu, potasiu, calciu, fosfor și vitamina C.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.7 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
