075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PIERSICĂ CU ANANAS - ceai de fructe

Cod: 1107

Fierbinte? Rece? Ceainic? Cana? Singuri? Cu vecinii? Ceaiul de fructe il puteti savura in o suta de moduri. Piersica cu ananas vă va gusta in fiecare sezon și în fiecare situație. Aroma proaspata de fructe proaspete va bucura mulți iubitori de ceaiuri de fructe de calitate. Bucățile mari de piersici, ananas, papaya și mere sunt amestecate pentru momentele voastre placute și odihnă.

Pachete mari:
Pachete mici:
66,9 Lei /250 g 26,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Piersică, Ananas
Pentru copii
Pentru copii:
de la 4 ani

Compoziție

Bucăți de măr, Ananas confiate (ananas, zahăr) 12%, Papaya confitata (papaya, zahar), Piersic 5%, Fulgi de morcov, Aromă naturală, Granulat de mango (sirop de glucoză, grâu), Granulat de fructe de pasiune (sirop de glucoză, grâu, concentrat de fructe de pasiune, caise, amidon de cartofi)

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe are o culoare galbenă. Imediat după atingerea cu apă caldă, are o aromă uimitor de fructată. Nu dezamăgește gustul ceaiului - așa cum sugerează și numele, este ananas-piersic. Și atât de dulce încât mierea sau zahărul pot fi lăsate în dulap.

Originea ceaiului

Fructe de ceai Piersică și ananas este amestecat cu ingrediente de cea mai buna calitate pentru care conducem catre un furnizor european dovedit. Și raportul lor a fost selectat și testat în compoziție și testat pentru a pregăti ceai parfumat, gustos și sănătos.
Ananasul este unul dintre ingredientele principale ale ceaiului, deci da-i puțină atenție. Fructele tropicale provin dintr-un ananas târâtor, de aproximativ 1,5 metri înălțime, cu frunze lungi și ascuțite pe margine. Ananasul provine din Brazilia și din Paraguay, în prezent cresc în America Centrală, Africa de Sud, Australia și India. De obicei, plantațiile sunt cultivate pe plantații. Fructele (sorosis specific) conține vitaminele A, B1, B2 și C, precum calciu, fosfor, fier si potasiu. Dar cele mai multe pixuri sunt enzime de rodie pentru o digestie buna.
Piersicile, numite anterior Madagascar, merele persane sau albinele, originară din China. De acolo, oamenii se răspândesc în Persia, în secolul al 10-lea până în Anglia și în secolul al XVII-lea în America. Actualii mari producători de piersici sunt Italia și Spania. fructe sferic cu coaja pufoasă usor este bogat in calciu, potasiu, magneziu, zinc, sodiu și fier, vitaminele vor conține vitamina A, vitamina B3 si C.
Papaya este, probabil, acasă în America Centrală. O planta masiva cu fructe comestibile mari creste pana la 10 metri. Boabele sferice sau alungite care cresc pentru al treilea an sunt populare cu enzima digestivă papain. Papaya conține, de asemenea, sodiu, magneziu, potasiu, calciu, fosfor și vitamina C. 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 13 kJ / 3 kcal
Grăsimi: 0.1 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.7 g
din care zaharuri: 0.3 g
Proteină: 0.1 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

Ati fost vreodată intr-o livada de piersici? Într-o după-amiază caldă, când fructele dulci și grele se coc și cântă greierii de pretutindeni? Noi da. Și imediat am stiu că pur si simplu avem nevoie de ceaiul natural de piersici. Sa nu fim monotematici, am adaugat nucă de cocos și bucăți de mere. Când mirositi ca și cum ati fi din nou în acel loc magic unde canta greierii si miros piersicile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

15% JOS
CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »