075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PIERSICI REVIGORANTE - ceai de fructe

Cod: 944

Ati fost vreodată intr-o livada de piersici? Într-o după-amiază caldă, când fructele dulci și grele se coc și cântă greierii de pretutindeni? Noi da. Și imediat am stiu că pur si simplu avem nevoie de ceaiul natural de piersici. Sa nu fim monotematici, am adaugat nucă de cocos și bucăți de mere. Când mirositi ca și cum ati fi din nou în acel loc magic unde canta greierii si miros piersicile.

Pachete mari:
Pachete mici:
60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Piersică
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an

Compoziție

Bucăți de măr, Bucăți de morcov, Bucăți de măr alb, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr), Piersic, Aromă naturală, Șofrănel, Floare de floarea soarelui, Floare de centaurea alba

Infuzie și gustul ceaiului

Piersici revigorante își îndeplinesc numele de 100%. Infuzia de culoare galben deschis este într-adevăr dulce de piersică, dar și mere proaspăt și cocos exotic. Puteți să-l pregătiți pentru o băutură fierbinte, dar să se dovedească un serviciu excelent ca ceai cu gheață.

Originea ceaiului

Pentru că este ceai de piersic, să ne uităm la dintele de origine și efectele acestui fruct. Piersicile provin probabil din China. Astăzi ele sunt lărgite mult mai mult și sunt, de asemenea, cultivate în condiții mult mai reci. Cu toate acestea, randamentele acestora sunt mai mici.

Acestea sunt arbori mai mici sau arbuști care ajung la o înălțime de 4-6 metri. Ei infloresc roșu și, de obicei, cresc o dată pe an. Fructele sunt coapte cu pulpă foarte suculentă. Așa-numitele piersici drepte sunt acoperite cu fire de păr, dimpotrivă, nectarinele au o suprafață gustoasă.
Popularitatea este recoltată de piersici, desigur, datorită gustului lor deosebit și capacității de a se reîmprospăta. Dar nu ar trebui să uităm de efectele lor pozitive în ceea ce privește capacitatea fizică și psihică. Nu există aproape nici o grăsime în ele, dar ele conțin o mulțime de vitamina C, A, B3 și acid folic. Sunt bogate în calciu, seleniu și potasiu. Consumarea acestora poate promova apararea, ajuta sistemul digestiv sa functioneze corespunzator si calma nervii.

Toate ingredientele brute din ceaiul de piersic revigorant sunt controlate strict. Se garantează că nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive. De asemenea, aroma pe care o folosim pentru aroma lor nu provoacă nici o problemă. Este absolut natural - fără purtători de parfumuri sintetice. Nu irită stomacul și nu provoacă aciditate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,8 Lei /250 g 65,3 Lei /250 g 26,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe

Am pregătit o delicatesa care ar merita locul pe masa regalal! Am amestecat un castron mare de zmeură dulce cu o farfurie de mure suculente. Pentru cei cu pofte pretentioase nu lipsesc mere, ibiscus, macese. Asta pentru ca iubim cu adevarat padurea. Și cum rămâne cu voi? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
54,1 Lei /250 g 21,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »