

PLANTE PENTRU DETOXIFIERE - welness ceai
Are tot ce aveți nevoie. Urzică care curăță, ceai verde răcoritor, verbină delicată, sunătoare liniștitoare și ginkgo care ajută la circulația sângelui. La acestea se adaugă gustul ușor dulce și foarte discret. Este un ceai, care ajută la buna funcționare a întregului corp, de la cap până la picioare. Nu ocolește nici inima. Ascultați-l, acest ceai știe cum să vă facă fericiți.
Compoziție
Frunze de urzică, Frunze de mure, Sporiș, Vâsc, Sunătoarea, Frunze de ginkgo biloba, Iarba de lamaie, Ceai verde, Frunze de păducel, Onagracee, Albăstrea, Floare de sofrănelInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Wellness Plante pentru detoxifiere are o infuzie de portocaliu deschis și un gust și aroma foarte delicate. Este pur natural, ușor dulce și cu putina astringenta . Racorește și se încălzește. Acest ceai vrac poate fi preparat și ca ceai de gheață. Vă aduce plăcere răcoritoare.
Originea ceaiului
Ingredientele provin de la un furnizor certificat din UE, care garantează plantele de cea mai bună calitate și prelucrarea acestora. Demonstrează originea pur naturală, analizele chimice arată absența metalelor grele sau a altor reziduuri de poluare industrială. Originea arborelui Ginkgo biloba provine din sud-estul Chinei. Astăzi, însă, este cultivată în multe locuri din lume. Pentru utilizarea farmacologică se recoltează frunze bogate în flavonoide, acizi organici, substanțe fenolice și lactone terpenice. Datorită lor este folosit în medicină și medicina populară. Urzica, mure, sunătoare, Vervain și alte plante medicinale sunt si la noi acasă în Europa. Frunzele lor au fost întotdeauna utilizate în medicina populară, descoperite si de medicina modernă, care utilizează extractele lor pentru producerea medicamentelor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 8 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
15. 4.
15. 4.
15. 4.
15. 4.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

AMESTEC DE PLANTE DIETĂ UȘOARĂ - welness ceai
