

PU ERH DE IARNA
Pu Erh este stabil pe cerul ceaiurilor exclusive. Îl aducem în combinație cu bucăți de mere dulci și scorțișoară parfumată. Nu schimba aroma clasică a lui Pu-Erh dasr adaugă putin tonuri plăcute calde de vară și de soare. Exact atat ca serile de iarnă sa devina momente de relaxare și confort. Indiferent dacă petreceți timp cu familia, prietenii sau preferând să vă relaxați singuri.
Compoziție
Ceai roșu PU ERH STD 85%, Scorțișoară 10%, Mere, Aromă naturalăGustul și aroma
Clasicul Pu Erh de pe plantațiile preferate din Yunnan, China, l-am potrivit cu mere și scorțișoara întreagă. Infuzia ceaiului nostru Pu Erh de iarnă este de culoare închisă, maroniu-roșie, foarte saturată. Are o aromă natural pământie, tipică pentru Pu Erh, dar și o aromă ușoară de fructe și mirodenii adăugate. În această compoziție, ceaiul are un gust plăcut, păstrând maximul efectelelor extraordinare asupra sănătății.
Origine și recoltare
Pu Erh este cultivat în munții din sud-vestul Chinei. Crește atipic la altitudini relativ mari. Gustul și culoarea lui sunt determinate de perioadele lungi de secetă cu soare puternic din noiembrie până în aprilie și ploile musonice, care apar în mai și octombrie. Ceaiul se recoltează în trei etape - prima dată la mijlocul lunii aprilie (frunzele au peri albi fini), a doua oară între lunile iulie și august (recolta este utilizată pentru producția ceaiului presat) și ultima dată, în septembrie și octombrie (pentru producția ceaiului pătrat). Tehnologia de producție a ceaiului Pu Erh nu este deloc simplă. Se bazează pe experiența multor generații de producători, care îi protejează secretul foarte bine. Unul dintre motive este acela, că ceaiul putea inițial fi cultivat și pregătit numai pentru curtea imperială, astfel încât muritorul de rând nu a intrat în contact cu el. Baza întregului proces sunt frunzele de ceai verde extraordinar de mari și de calitative.
Acestea sunt, de asemenea, speciale în faptul că, deja în timpul recoltării conțin mucegaiuri nobile. Frunzele sunt lăsate să se veștejească, se prăjesc scurt, apoi se amestecă și se rulează. După aceea se usucă și cele mai exclusiviste sortimente sunt presate în cuiburi sau cărămizi. La clasicul Pu Erh, se aplică regula: cu cât mai vechi, cu atât mai bun.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor ceai, rotund ø 40mm + suport

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH VIȘINE-ROM

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
