075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

RĂDĂCINĂ DE PĂPĂDIE (Taraxacum officinale) - plantă

Cod: 1391

Păpădia are multe denumiri populare. Unii o numesc crestățea, lăptucă, lilicea, papalungă, pilug, turci, floarea-broaștei, floarea-găinii, floarea-mălaiului, alții floarea-sorului, floarea-turcului, flori-galbene, gălbinele-grase, gușa-găinii sau pui-de-gâscă. Planta, care luminează toate pajiștile cu florile sale galbene în fiecare primăvară, este o plantă medicinală tradițională. Rădăcina sa este utilizată pentru a susține digestia și purificarea sângelui. Plafarele menționează rezultate excelente în spălarea pielii cu decoctul din rădăcină. Îl luminează și îl reîmprospătează.

Pachete mari:
Pachete mici:
63,7 Lei /250 g 25,5 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 2. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Slovensko
Gust
Gust:
Dulce-amărui
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

Păpădie 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL PLANTEI

Gustul plăcut dulce-amărui este învăluit în aroma surprinzătoare de ciocolată neagră

ORIGINEA PLANTEI

Persanii au numit rădăcina acestei plante un mic poștaș pentru că o considerau un mesager al veștilor bune pentru sănătatea noastră.

Adevărul este că, la auzirea cuvântului păpădie, puțini oameni își imaginează rădăcina. De obicei, primul lucru care le vine în minte este o coroană de flori galbene strălucitoare, suflatul pufului de argint sau o salată de primăvară din frunze.

Rădăcina este pur și simplu ultimul lucru la care ne gândim. Din punct de vedere al medicinei naturiste, însă, ar trebui să fie exact opusul. La urma urmei, aceasta are și o poziție de neclintit în medicina populară chineză sau în medicina ayurvedică.

Rădăcina de păpădie (Taraxacum officinale) este relativ mare. Se poate aduna tot anul, dar perioada ideală este toamna. Din rădăcina prăjită se poate prepara un excelent înlocuitor fără cofeină al cafelei, dar puteți întâlni și bere sau băuturi spirtoase originale. Foarte importantă este infuzia, care se prepară din rizomul uscat și conține o serie de substanțe benefice.

Este bogată în vitaminele A, B, C și D și conține, de exemplu, calciu, fier, magneziu și zinc. Decoctul nu are efecte secundare cunoscute, cu toate acestea, vă recomandăm consultarea prealabilă cu medicul dumneavoastră pentru persoanele cu boală hepatică. Ca întotdeauna, vă recomandăm o pauză scurtă după opt săptămâni de utilizare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură fierbere Timp de pregătire 5-10 minute Cantitatea 1 čajová lžička na 100 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Rădăcina de păpădie se fierbe timp de 5 - 10 minute în proporție de 1 linguriță de rădăcină la 100 ml de apă.
  2. Apoi se strecoară.
  3. Sau puteți de asemenea să adăugați peste 2 lingurițe de rădăcină la 250 ml de apă rece, lăsați la macerat peste noapte și a doua zi aduceți până la punctul de fierbere după care strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


FRUNZE DE URZICĂ - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUNZE DE URZICĂ - plantă

Pe cei mai mulți dintre noi ne deranjează. Cu excepția celor care i-au descoperit puterea. Urzica crește aproape peste tot. În grădini, pe drumuri, pe câmpuri și în pădure. Poate pentru a ne reaminti în mod constant ca sănătatea este un lucru fierbinte. Cine o are, nu se gândește la asta. Cui lipsește, nu se gandeste la nimic altceva. Deci, urzico, mulțumim pentru puterea ta de a lupta pentru binele nostru. Și ciocnim pentru tine la multi ani! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 2. 2024

Armurariu (Silybum marianum) - mărunțit
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Armurariu (Silybum marianum) - mărunțit

Poate veți spune că-i doar un ciulin, și-l veți ocoli. Dar, merită atenție. Fructele lui au fost utilizate și recomandate de medicul antic grec Dioscorides și de botanistul roman Plinius. Nu este suficient? Aruncați o privire și în ierbarul bunicii. Armurariul se află cu siguranță pe primele locuri. Și nu vă faceți griji cu privire la denumirea sa complicată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
36,7 Lei /250 g 14,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 2. 2024

RĂDĂCINĂ DE BRUSTURE (Arctium lappa) - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

RĂDĂCINĂ DE BRUSTURE (Arctium lappa) - plantă

Să nu ocoliți niciodată o plantă mai puțin simpatică. Un brusture ale cărui bile înțepătoare se prind cu atâta drag de haine și care crește în orice colț umed poate face minuni. Rădăcina de brusture este benefică în purificarea sângelui, favorizează creșterea părului, elimină astenia de primăvară. Este indicată pentru combaterea tenului acneic sau a unghiilor afectate de fungi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
39,2 Lei /250 g 15,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 27. 2. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »