

SUNĂTOARE - plantă
Cu siguranță o cunoașteti. Sunatoare inalta, sunt atribute pozitive încă din antichitate, este acasă, se gaseste in toata Europa. Nu în zadar are un număr de nume populare cum ar fi planta Sf. Ioan, vrăjitoare, sângerel sau cruciulita, ajută peste tot unde apare. Poate susține psihicul, digestia și vindecarea. Sunătoarea are un loc stabil pe cerul herbaric. De mii de ani.
Compoziție
Sunătoarea 100%Infuzie și gustul plantei
Ceaiul de sunătoare are o culoare portocalie deschisă și o aromă distinctă pe bază de plante. După degustare, ne bucurăm de o dulce plăcută, urmată de o ușoară astrigență și amărăciune.Ceaiul de Sunătoare poate fi servit cu o lingură de miere.
Originea plantei
Sunătoarele (Hypericum perforatum), de aproximativ 60 cm înălțime, au proprietăți benefice atribuite antichității. Medicul grec Pedanius Dioskoridés o menționează ca o plantă care oprește sângerarea menstruală și este puternic diuretic. Vinificația ar trebui să ajute la mușcăturile de șarpe. Fumul de sunătoare curăță aerul și era folosit pentru a răni spiritele rele. Creștinii au dat multe nume, cel mai adesea este numit planta Sf.
Ioan, deoarece se presupune că a crescut din sânge de pe podea străpuns de limba lui Ioan Botezătorul. Planta cu tulpina lemnoasa si flori galbene distinctive creste in Europa, China de Nord-Vest, Africa si Asia Mica. Putem găsi de la coline până la poalele dealurilor însorite, uscate ale pădurilor, pajiștilor și ale căilor. Cel mai frecvent, sunătoarele sunt colectate în momentul înfloririi, adică în lunile iulie și august. Vremea uscată este ideală, în jurul orei 10:00. În acel moment, conține cele mai importante uleiuri.
Plantele medicinale sunt legate buchete și atârnate la umbră. Temperatura de uscare nu trebuie să depășească 35 ° C. Proaspăta sunătoare poate fi folosită și pentru a face tinctură sau ulei.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste sunătoare adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 2 lingurițe la 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1-2 lingurițe în plus.
- Timpul de infuzare este de 15 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























15. 4.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Colții babei - plantă

MUȘEȚEL - FLOARE PURA
