

RODIE CU MORINGĂ - ceai de plante
Nu ratați Moringa - o plantă fantastică cu proprietăți nutriționale unice. Se numără printre așa-numitele super-alimente, iar pentru starea dvs. va face super-servicii. Ayurveda folosește frunzele de Moringa pentru peste 300 de boli. Scopul nostru este de a vă satisface si gusturile. De aceea am adăugat niște bucăți de fructe uscate de ger.
Compoziție
Frunze de Moringa 30%, Papaya confitata (papaya, zahar) 22%, Iarba de lamaie, Frunze de căpșuni, Aromă naturală, Sporiș, Semințe de rodie, Petale de trandafir, Flori de rodie, Coacăze roșiiInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Rodie cu moringă dă o infuzie galbenă pal cu o aromă proaspătă, foarte plăcută. Gustul este fructat, recunoaștem rodiile și coacăzele roșii acrișoare. Degustătorul atent înregistrează chiar și papaya și urmă de lămâie.
Originea ceaiului
Dacă ar fi să călătorim pentru fiecare ingredient la locul său de origine, clienții ar fi trebuit să plătească cu aur pentru ceaiul Rodie cu moringă. Din fericire, avem un furnizor principal și certificat de plante, condimente și fructe în UE. Certificarea sa garantează o puritatea absolută în ceea ce privește reziduurile de îngrășăminte industrială sau stropirile chimice.
Este necesar să se menționeze originea moringei oleifere, o plantă unică a cărei importanță nu este încă pe deplin apreciată. Arborele vieții sau diamantul verde, cum se mai numește moringa, provine din India, zona Himalayei.
A fost descoperită probabil acum 5000 de ani când apare în scrierile hinduse. Este un copac cu creștere rapidă (are, imediat după bambus, cele mai mari creșteri zilnice din lume) cu frunze alungite și fructe sub formă de păstăi. Plantarea, cultivarea și recoltarea sunt supravegheate de o echipă specială de experți. În scopuri medicinale sunt recoltate frunzele, care sunt uscate la temperaturi scăzute și apoi măcinate în pulbere.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 10 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor mic, clește 45mm

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
