

ROOIBOS ADVENT
Rooibos Advent vă înconjoară în tonuri calde de mere, scorțișoară, migdale și trandafiri. Mangaierea papilelor gustative si calmarea batailor inimii aduce "ceaiul roșu" din munții departati din Africa. Soarele fierbinte care-l savura si depozita, vi-l daruieste doar pentru plăcerea dvs. Infuzati deodata ceainicul intreg - acest ceai nu este niciodată de ajuns!
Compoziție
Rooibos 77%, Scorțișoară 8%, Hibiscus 5%, Migdale, Mere, Petale de trandafir, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Datorită florilor de hibiscus, infuzia din ceaiul Rooibos Advent este ușor roșiatică. Însă, baza are o culoare frumoasă mahon, cum este în cazul ceaiului Rooibos. O combinație extrem de delicioasă de Rooibos dulce, mere, migdale, hibiscus acrișor și scorțișoară condimentată poate fi identificată în gust. Ceaiul chiar miroase a „iarnă”, iar datorită scorțișoarei, are un efect de încălzire.
Rooibos nu conține cofeină, deci este cu adevărat potrivit pentru suplimentarea regimului de hidratare la copii mici, femeile însărcinate și cele care alăptează și, pe scurt, tuturor celor care vor să se simtă bine și să arate grozav. Însă, ceaiul vărsat conține hibiscus, la care persoanele sensibile pot reacționa negativ. Mai ales copii sunt uneori alergici la hibiscus.
Încercați Rooibos Advent în varianta ice tea. Revigorează perfect și oferă arome noi și proaspete.
Originea ceaiului
Rooibos de o calitate excepțională din acest ceai vărsat provine, desigur, din Cederberg din Africa de Sud. În altă parte a lumii, arbuștii de ceai din Cape (Aspalathus linearis) nu cresc. Partenerul nostru certificat acordă o atenție deosebită calității ceaiului furnizat, care se numește și ceai Redbush sau Mountain tea. Acest lucru se datorează faptului că nu este deloc un ceai clasic. Acești arbuști sunt plante solitare, de aproximativ un metru și jumătate, cu crenguțe lungi și frunze verzi aciculare. Toamna se adună crenguțe întregi, se taie în bucăți mai mici și se lasă în grămezi pentru procesul de fermentare. De aici ies niște bucăți umede cu o culoare maro-roșiatică. Acestea se usucă la soarele fierbinte din Africa și apoi sunt sortate. Rooibos este exportat în 135 de țări din întreaga lume, inclusiv Japonia, leagănul ceaiului adevărat.
Am importat fructe și plante de la furnizori certificați din UE. Acestea au fost selectate cu atenție, astfel încât să nu conțină bucăți putrede sau necoapte și au fost conservate prin liofilizare, adică congelare în vid. Datorită acestei metode de conservare, păstrează cele mai multe vitamine și substanțe valoroase, precum și proprietăți senzoriale. După turnarea apei, culoarea, gustul și aroma fructelor liofilizate este identică cu cea a fructelor proaspete.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
