

ROOIBOS ȘASE CONDIMENTE
Respirația profunda, exalați ... Prieteni, Rooibos Șase condimente este aici pentru a vă opri din agitația zilnică, pentru a vă pune in fotoliul favorit, să închideti ochii și vă duce macar pentru o clipa peste munți și peste văi.
Compoziție
Rooibos, Stafide, Coaja de portocala, Bucăți de portocale, Aromă naturală, Mere, Batoane de scorțișoară 4%, Anason stelat 4%, Cardamon 3%, Fenicul 3%, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr), Migdale prăjite (migdale, zahăr), Piper 2%, Cuișoare 2%, TrandafiriInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia are o culoare excelentă galben aurie și o aromă condimentată elegantă. În gust se reflectă dulceața Rooibosului, lăsând pe cerul gurii o notă minunată de șase esențe. Acestea sunt completate ușor de fructe și nuci, astfel încât împreună ceaiul Rooibos Șase condimente răsună extrem de armonios și totuși original.
Încercați-l sub formă de ceai cu gheață. Răcorește perfect și oferă arome noi și interesante.
Originea ceaiului
Deși Rooibos este clasificat ca un ceai, nu aparține complet acestora. Nu este cules din arborii de ceai chinezești, cum este cazul ceaiurilor negre, verzi și albe, dar din arbuștii de ceai din Cape (Aspalathus linearis) - plante din familia leguminoaselor. Acești arbuști cresc doar într-o zonă foarte mică a lumii - la aproximativ 250 de kilometri de Cape Town, Africa de Sud. Niciunde în altă parte nu au găsit combinația necesară de umiditate, soare, umbră parțială, căldură și umiditate ridicată în aer ca și în zona Cederberg. Arbuștii înalți de un metru și jumătate sunt recoltați toamna prin tăierea crenguțelor întregi cu frunze asemănătoare acelor. Crengile sunt tăiate în bucăți mai mici și adunate în grămezi mari. Așa se lasă de la 8 până la 24 de ore, timp în care are loc fermentarea. Rezultatul este culoarea mahon a ceaiului și proprietăți gustative deosebite. Produsul este apoi uscat la lumina directă a soarelui, sortat și exportat.
Celelalte ingrediente pe care le-am folosit pentru a prepara amestecul de ceai Rooibos Șase condimente provin de la companii certificate din UE, care reprezintă o garanție a ingredientelor de calitate din agricultura ecologică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 11 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
