

ROOIBOS TEA SUPERGRADE BIO
Fără cofeină, fără calorii, fără astrigenți. Rooibos este plăcerea dulce pură pe care o puteți oferi celor mici sau bunicii care sufera de insomnie. O infuzie moale și aromatică captează pe toată lumea. În plus, are efecte excelente asupra sănătății și este de calitate bio. Nu există nici un motiv să nu încercați.
Compoziție
Rooibos SUPERGRADE ORGANIC 100%Infuzia și gustul ceaiului
Acest ceai atrage atenţia prin aspectul său, aroma si culoarea infuziei. După deschiderea ambalajului veți găsi ace mici, cu un aspect ruginit şi un miros dulce intens. Infuzia are culoarea portocaliu închis spre mahon, având un gust foarte plăcut, plin și dulce.
Rooibos este în mod natural decafeinizat, fiind recomandat chiar şi sugarilor, precum și femeilor însărcinate și care alăptează sau persoanelor vârstnice.
Deoarece are un gust răcoritor extraordinar, Rooibos se potrivește pentru prepararea ceaiului cu gheață în care puteţi să adăugaţi lămâie, miere sau fructe.
Originea ceaiului
Rooibos Tea Supergrade Organic este un ceai de plante provenit din Africa, cultivat în conformitate cu principiile agriculturii ecologice astfel că nu conține metale grele sau reziduuri ale acestora. Planta (Aspalathus linearis) din care se produce ceaiul crește doar în Cedarberg, neputând fi găsită în alte părți ale lumii. Munții, situaţi la aproximativ 250 km de Cape Town, oferă proprietăţi ale solului şi lumină caracteristice locului şi, mulțumită acestora, Redbush, așa cum mai este denumit Rooibos, oferă proprietăţi gustative unice și efecte benefice asupra sănătății. Recoltarea frunzelor pentru ceai se realizează la plante mai vechi de doi ani. La începutul toamnei, fermierii urc pe dealuri pentru a tăia crengile lungi cu frunze în formă de ac. Acestea sunt transportate pe linii de lucru speciale unde sunt tăiate, după care intră în procesul de fermentație. Procesul este tipic pentru Africa de Sud - materialul vegetal este adunat de fermieri în grămezi mari și lăsat la fermentat.
Cu siguranţă, în tot acest timp monitorizează temperatura și umiditatea. La sfârşitul fermentaţiei, ceaiul are culoare mahon si o aromă bogată şi îmbătătoare. Procesul de uscare se desfăşoară la soare. Ceaiul este apoi sortat în două grupe – Supergrade, ceai mărunțit de calitate înaltă, și Choicegrade, care conține bucăți întregi de Rooibos. Cererea consumatorilor pentru ceaiul Redbush crește de la an la an. Mai ales varianta sa organică se bucură de o mare popularitate. Aproximativ 15.000 de tone de Rooibos pleacă în fiecare an din Africa de Sud în jurul lumii.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

HONEYBUSH BIO
