

ROOIBOS VERDE VANILIE - IARBĂ DE LĂMÂIE
Dansul decent al Rooibosului cu plante, lamaie, portocala si vanilie ... acordati-va o jumătate de oră de odihnă într-o zi plină de lucru, serviți o cana de ceai cu un miros atragator. Gustul său vă aduce bucurie pură. Lasati gandurile sa zboare catre cei dragi și faceți ca visele să devină realitate.
Compoziție
Mere, Iarba de lamaie 18%, Rooibos verde 15%, Portocale, Sporiș, Aromă naturală, Vanilie 2%Infuzia și gustul ceaiului
Rooibos verde nu oferă o infuzie la fel de puternică și colorată ca și Rooibosul roșu fermentat. Este mai delicat și mai moale, de aceea și culoarea sa este galben deschisă. Însă parfumul, ceaiului Rooibos verde vanilie - iarbă de lămâie este de neuitat. Combinația magnifică de lămâi, portocale dulci și vanilie se asociază cu o înghețată răcoritoare sau o delicatesă similară. Gustul corespunde compoziției - baza din Rooibos verde îi conferă un note de plante, fructele aduc o notă dulce-acrișoară, iar vanilia încheie cu bunătatea sa caldă. Rooibosul verde nu conține cofeină în mod natural, deci este excelent pentru suplimentarea regimului de hidratare la copii mici, femeile însărcinate și cele care alăptează și la persoanele aflate în convalescență. În Japonia, mămicile pregătesc ceaiul Rooibos la copii pentru școală, încercați și dvs ... Pregătiți Rooibos verde și sub formă de ice tea!
Originea ceaiului
Deși Rooibos este încadrat la ceaiuri, nu este un ceai complet tradițional. Nu este cules din arborele de ceai chinezesc, care crește în Asia, dar din arborele de ceai din Cape, care crește doar în Africa de Sud. La aproximativ 250 de kilometri de Cape Town, există condiții ideale pentru plantele din familia leguminoaselor pe doar 25 000 de hectare. Din plantele de aproximativ 150 cm se recoltează toamna crenguțe. Acestea sunt transportate foarte repede pentru prelucrare, unde sunt tăiate în bucăți mai mici și uscate. Aceasta pentru că că Rooibos verde este nefermentat, deci este necesar să se prevină oxidarea acestuia. Înainte de ambalare, este supus unei proceduri speciale de răcire și apoi călătorește în jurul lumii. Africa de Sud exportă anual 3 milioane de kilograme de Rooibos în aproximativ 140 de țări. Fructele, plantele și condimentele provin de la furnizori din UE. Aceștia procesează numai materii prime din agricultura ecologică, care nu conțin metale grele sau alte substanțe chimice periculoase pentru organism. Fructele sunt conservate prin liofilizare, o metodă foarte blândă, prin care nu își pierd proprietățile senzoriale sau vitaminele și antioxidanții. Drept urmare, după turnarea apei, arată, au gustul și mirosul de fructe proaspete.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS ÎN AL ȘAPTELEA CER

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
Ați vizualizat
