

VERDE ROOIBOS GOJI ( chinezesc)
Cine caută, găsește. Tocmai ați descoperit super-ceai vrac,cu efectele uimitoare asupra sănătății. Cine îl bea, nu îmbătrânește, are greutate ideală, dinții sănătoși, tensiune normală și soarele în suflet.
Compoziție
Rooibos verde 42%, Coji de macese, Aromă naturală, Merișor (merișor, zahăr), Cătină de garduri 4%, Cătina albă, Flori de malva, Kiwi, Rodie, Ginseng, Caisa 1%Infuzie și gustul ceaiului
Cât de bine miroase și arată, atât de bine are gustul acestui ceai. Infuzia sa este portocalie-maro, aromă de ierburi, de caise și gust dulce, fructat, echilibrat și foarte proaspăt. Deoarece Rooibos nu conține cafeină, recomandăm includerea în regimul de băut copiii mici, femeile însărcinate și care alăptează și persoanelor în recuperare.
Încercați goji verde Rooibos ca ceai cu gheață. Veți fi surprinși de o aromă proaspătă și de o aromă foarte plăcută.
Originea ceaiului
Cele două specii Rooibos pe care le-am folosit pentru acest ceai provin dintr-o plantă - plantă de ceai Capoe. Se dezvoltă endemic exclusiv în jurul Cape Town din Africa de Sud. În zona Cederberg, pe o suprafață de numai 25.000 de hectare, tufele de ceai sunt recoltate la începutul toamnei. Se taie crenguțe lungi și frunze asemănătoare acului.
Pe linii speciale, ele sunt tăiate în bucăți mici, iar apoi frunzele verzi și Rooibos "roșu" se împarte. Verde se usucă și se sortează, în timp ce materia primă Rooibos se duce în grămezi și se lasă 8-24 de ore de procese de fermentare. Odată ce fermentația sa terminat, se schimbă culoarea de la verde original la mahon.
Se urmărește uscarea în lumina directă a soarelui, sortarea, ambalarea și transportul. Toate celelalte ingrediente - fructe și ierburi - provin de la furnizori europeni dovediți. Certificarea de prelucrare a produselor alimentare ne oferă cea mai înaltă calitate și garanție.
Ele primesc numai materii prime coapte, proaspete și cultivate în conformitate cu principiile agriculturii ecologice. Astfel, există certitudinea că nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La Rooibos se pune apă fierbinte de 90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 8 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 11 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ALADIN - amestec

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
