

Vin fiert - ceai de fructe
Noroc și să vă încălzească! Vinul fiert aparține anotimpului rece, precum și mâinile înghețate și obrajii roșii. Toți cei care au băut vreodată își pot aminti gustul de turtă dulce, portocale și condimente. Cel mai bine îl puteți savura într-o drumeție la munte, după o plimbare în parc sau la o întâlnire de Crăciun cu prietenii în centrul orașului. Acum puteți savura băutura preferată oricând doriți. Varianta sa de ceai merită cu siguranță gustată.
Compoziție
Bucăți de măr, Hibiscus, Coaja de portocala 10%, Coji de macese, , Piper roz, Bucăți de scorțișoară de Ceylon, Granulat de portocale 1%, Bucăți de portocale, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Vin fiert are o culoare roșie închisă și miroase a condimente și fructe. În gust veți recunoaște atât portocale suculente, cât și migdale dulci și mere, nu lipsesc nici condimentele.
Puteți aromatiza ceaiul cu miere sau zahăr, cel mai bun gust are atunci când este fierbinte.
Originea ceaiului
Vinul fiert tradițional, desigur, este vin roșu cu scorțișoară, mere, portocale. Fiecare are cea mai bună rețetă originală de familie, noi am adăugat încă una la toate variantele de vin fiert - sub formă de ceai. Fără alcool, dar plin de vitamine și absolut minunat. Puteți prepara cu ușurință acest vin fiert pentru copii, șoferi, seniori, îl puteți bea la serviciu, îl puteți lua în termos la schi sau la o plimbare prin orașul înzăpezit.
Ingredientele din care am amestecat ceaiul de fructe Vin fiert provin de la furnizori dovediți. Sunt de calitate superioară, au fost recoltate, produse și depozitate cu grijă pentru a păstra toate proprietățile senzoriale și substanțele benefice. Fiecare dintre ingrediente merită cu siguranță atenție, dar în opinia noastră din ceaiul de fructe Vin fiert cu siguranță nu poate lipsi hibiscus, măceșe și scorțișoara. Să vorbim despre acestea.
Hibiscus (https://www.manutea.ro/karkade-o-bautura-atractiva-cu-efecte-interesante-x31739), așa cum îl găsim în ceai, nu sunt flori întregi de hibiscus sudanez (Hibiscus sabdariffa), doar petalele roșii uscate. Au gust acrișor și conțin flavonoide, quercetină, cianină, vitamina C, vitaminele din complexul B și alte componente importante, care ajută, de exemplu, la menținerea bunei funcții a sistemului nervos sau excretor și sunt benefice pentru vasele de sânge și imunitate. Infuzia din petale de hibiscus de Sudan este populară în Egipt, Senegal și Panama, ca băutură pentru potolirea setei, care ajută la multe afecțiuni fizice și mentale.
Măceșele (Fructus cynosbati) sunt surse valoroase de vitamina C și de aceea consumul lor este recomandat mai ales în perioada mai rece a anului. În plus, măceșele sunt bogate în vitaminele A, K și vitaminele B. Consumul de ceai de măceșe are un efect pozitiv asupra funcției normale a sistemului imunitar, hematopoiezei, funcției intestinale și altele asemenea.
În cele din urmă, scorțișoara, un ingredient fidel din toate alimentele și băuturile care încălzesc și contribuie la menținerea nivelului natural de zahăr din sânge, la funcția cardiovasculară normală sau la imunitate. Datorită cinnamaldehidei, ne putem bucura de gustul tipic de scorțișoară și ne putem bucura de aroma sa. Nu este lipsit de interes faptul că această substanță are atât efecte fungicide, cât și insecticide. Scorțișoara adevărată provine din arborele de scorțișoară de Ceylon (Cinnamomum zeylanicum) - este coaja acestuia, ale cărei margini se răsucesc spre interior în timpul uscării la soare. De aceea scorțișoara arată ca un „tub dublu”.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe Vin fiert se prepară cu apă fiartă de 100 ̊C în raport de 1 linguriță la 150 - 200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe

MAGIA CRĂCIUNULUI - ceai de fructe
