WILD FUJIAN CHUN MEE - ceai verde
Doar uitati-va la el. Frunzele lui sunt curbate în arcuri mici. Nu va amintesc sprâncenele? La vechii maeștri chinezi de ceai da. De aceea l-au numit Chun Mee. Ceaiul verde popular a fost prelucrat inițial în provincia Jiangxi, dar bineinteles si cel din Fujian merita sa fie gustat. Este limpede, ușor dulce picant și în cele din urmă cu un gust minunat de fructe . Ceaiul verde din la natura neatinsa a munților din sud-estul Chinei își va găsi cu siguranță drumul în ceainicul vostru.
Compoziție
Ceai verde China Chun Mee 100%Infuzie și gust de ceai
Wild Fujian Chun Mee Ceaiul verde oferă o infuzie strălucitoare, galben pal, de plante și iarbă plăcute. Gustul este inițial acru și piper, la final, tonuri plăcute de fructe tropicale.
Originea ceaiului
Fujian este fără o dezbatere a provinciilor cu o tradiție de ceai de o mie de ani. Se întinde de-a lungul coastei estice a Chinei și se caracterizează printr-un climat cald, subtropical bogat în precipitații, fără ierni reci. Teritoriul este solurile sale galbene și roșii, în special în sudul provinciei, sunt potrivite pentru cultivarea ceaiurilor chinezești (Camellia sinesis). Fujian exportă în lume atât ceaiuri verde, alb și negru de înaltă calitate, cât și Oolong și așa-numitele ceaiuri înflorite.
Ceaiul sălbatic Fujian Chun Mee provine de la grădini de ceai, care se înalță în dealuri. Înconjurate de fauna sălbatică, ei "sug" frunzele de ceai cu un parfum gratuit de flori și copaci. Ceaiul se bucură de băuturi. Desigur, acest lucru se referă la faptul că cultivarea, recoltarea și prelucrarea frunzelor de ceai trebuie să se facă în conformitate cu reguli stricte. De exemplu, ceaiul este copt devreme dimineața înainte de căderea căderii. Femeile și fetele care merg pe plantații cu coșuri mari de bambus nu trebuie să folosească nici un parfum sau fum și nici nu li se permite să mănânce alimente aromate.
Ciclurile sunt lăsate scurte, apoi aburite. Aceasta oprește fermentația naturală. Următorul pas este să spălați ceaiul în mici arcade de memento-uri de sprancene. În cele din urmă, ceaiul trebuie să fie uscat, foarte delicat. Neputința de a rezista creșterii sale rapide, uscarea lungă poate duce la arderea întregii culturi.
Magia acestui ceai verde poate fi savurată în timpul ceremoniei Gong Fu Cha. Fiecare dintre infuzările sale vă va aduce experiențe noi și noi. Nu vă fie frică să experimentați lungimea frunzelor de ceai și temperatura apei pe care o veți folosi.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.